Gülizar Perihan Kim? Oynadığı Diziler


Güncelleme: 13 Ocak 2018 : 20:32
0

Kanal D yeni sezon dizilerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Üst üste gelen tanıtım fragmanlarıyla merak uyandıran Gülizar dizisi zengin oyuncu kadrosuyla adından söz ettirmeyi başardı. Gülizar dizisi oyuncularından Perihan karakterini canlandıran Sinem Yener kimdir, dizideki rolü daha önce oynadığı diziler merak edildi. Diziseverler Gülizar Perihan kim sorusuna yanıt aradı. İşte detaylar…


Gülizar Dizisi Esma Kimdir? Gerçek Adı, Oynadığı Diziler


Gülizar dizisi Perihan kim sorusunun yanıtına geçmeden önce dizinin hikayesi hakkında kısa bir bilgi verelim; Gülizar 25 yaşında güzel, deli dolu, hayalleri olan genç bir kızdır.Yıllardır annesinin emanet ettiği pavyon şarkıcısı Suzan’la İzmir’in fakir bir mahallesinde yaşamaktadır. Tek hayali tanınmış bir şarkıcı olmaktır. Şerife’nin işlettiği pavyonda çalışan Suzan, Gülizar’ı bu hayattan uzak tutmak için elinden geleni yapar fakat pavyon’un sahibi Şerife’nin gözü Gülizar’dadır. Suzan’a Gülizar’ı pavyona getirmesi için baskı yapar. Diğer taraftan Gülizar’la evlenmek isteyen yaşı geçkin Bahri ise onun en büyük derdidir.

Tüm bunlardan kurtulmanın yollarını arayan Gülizar’ın hiç beklemediği bir anda hayatı değişir. Öz babası, zengin iş adamı Mehmet Rıfat son günlerini yaşamaktadır ve kızının bulunmasını ister. Onun artık çiftlikte yaşamasını vasiyet eder. Gülizar’ın macera dolu hikayesi böylece başlar.

Dizide Perihan karakterini canlandıran karakter ise merak konusu oldu. Çiftliğin hizmetlilerinden biridir. Ortalk karıştırmaya insanları birbirine düşürmeye her an hazır bir yapısı vardır. Çiftlikte Muazzez’den başka kimseden çekinmez.

 

Gülizar Perihan Kim? Sinem Yener

1980 yılında Ordu’da dünyaya gelen Sinem Yener Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Dizi, tiyatro ve sinema oyuncusudur. Doksanlar ve Gülizar dizilerinde rol almıştır. Kendisine yeni rolünde başarılar dileriz.