Gülizar Mine Kim? Sevtap Özaltun Hayatı


Güncelleme: 20 Aralık 2017 : 21:09
1

Tanıtım fragmanı bile büyük ilgi gören Gülizar dizisi uzun bir bekleyişin ardından nihayet yayın hayatına başlıyor. Çağan Irmak’ın yazıp yönettiği dizinin oyuncu kadrosu büyük titizlikle seçildi. Yeni başlayan dizinin senaryosu, nerede çekildiği, yayın günü ve oyuncuları en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Genç oyuncu kadrosuyla göz dolduran dizide Mine karakterine hayat veren Sevtap Özaltun kim? Gülizar Mine kim? İşte ayrıntılar…


Gülizar Dizisi Oyuncu Kadrosu? Gülizar Dizisi Tüm Karakterler


2017-2018 sezonuna Meryem, Siyah Beyaz Aşk, Kızlarım İçin ve Dostlar  Mahallesi gibi yeni projelerini art rda ekrana getiren Kanal D Gülizar dizisi için geri sayımda. Uzun süren tanıtımların ardından yayın hayatına başlamak için gün sayan dizide birbirinden başarılı oyuncular yer alıyor. Bu oyunculardan bir tanesi de Mine karakterine hayat veren Sevtap Özaltun oldu. Son olarak Sevda Kuşun Kanadında dizisinde izlediğimiz Sevtap Özaltun bir süredir uzak kaldığı ekranlara geri dönüyor. Haberimizin devamında Gülizar Mine kim sorusunun yanıtını sizlerle paylaşacağız. İşte Gülizar dizisi Mine kim?

Tek hayali şarkıcı olmak isteyen Gülizar’ın hayallerine giden yolda yaşadıklarını anlatan dizi, izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak. Çağan Irmak gibi alanında başarılı bir ismin kaleminden çıkan proje sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Gülizar dizisinde Mine karakterini canladıracak olan Sevtap Özaltun Fatmagül’ün Suçu Ne? dizisiyle tanınmış fakat asıl çıkışını Ulan İstanbul’da canlandırdığı Derya karakteriyle yakalamıştır.

Gülizar Mine Kim? Sevtap Özaltun

1984 Artvin doğumlu Sevtap Özaltun Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.  Profesyonel oyunculuk hayatına 2009 yılında Canım Ailem dizisiyle adım atan başarılı oyuncu kariyer hayatı boyunca Fatmagül’ün Suçu Ne, A.Ş.K, Ulan İstanbul ve Sevda Kuşun Kanadında gibi dizilerde rol almıştır.

Sevtap Özaltun’un Ulan İstanbul dizisinde söylediği Bir Fırtına Tuttu bizi şarkısı..

Comments are closed.