Gülizar Dünya Gelme Sakın Üzerime Şarkısı Kim Söylüyor Sözleri


Güncelleme: 12 Ocak 2018 : 23:01
0

Tanıtım fragmanlarıyla görücüye çıkan ve büyük merak uyandıran Gülizar, 20 Ocak cumartesi ilk bölümü ile izleyiciyle buluşuyor. Hem oyunculuğu hemde sesiyle dikkat çeken Farah Zeynep Abdullah dizide sık sık seslendirdiği şarkılarla kulaklarımızın pasını silecek. Tek hayali şarkıcı olmak ve milyonlar tarafından dinlenmek olan Gülizar’ın hikayesi sonunda başlıyor. Gülizar dizisi tanıtım fragmanında dinlediğimiz Bir El Lazım isimli şarkıyı dinleyenler; Gülizar Bir El Lazım şarkı sözleri, Gülizar ilk bölümde çalan şarkı ve sözleri Gülizar Dünya Gelme Sakın Üzerime şarkısı kim söylüyor, gibi pek çok soruya yanıt aradı. İşte Gülizar Dünya Gelme Sakın Üzerime şarkısı ve sözleri


Gülizar Dizisi Tuğrul Kimdir? Oynadığı Diziler


Dizilerin, senaryosu, kadrosu, kurgusu ve rejisi kadar arka fonda dinlediğimiz müzikleri de hiç kuşkusuz diziyi tamamlayan bir detay. Gülizar dizisinde bu detay oldukça başarılı kullanılmış. Gülizar Dünya Gelme Sakın Üzerime şarkısı cumartesi akşamı internet üzerinden en çok araştırılan konulardan oldu.

Gülizar Dünya Gelme Sakın Üzerime Şarkısı, Sözleri Ve Kim Söylüyor

Gülizar  Dizisi Bir El Lazım şarkısı

Dünya gelme sakın üzerime

Kırarım kalbini söylemedi deme

Buralarda sen ne ararsın

Seni kendimden beter yaparım

Çürümüş balkon demirlerinde

Açılmış sardunyalar gibiyiz

Bizi sevecek bir yürek lazım

Bak şu halime

Aynı sözler aynı gözler

Bir ışık yak bir yol göster

Bize değişik bir el lazım..


Gülizar Dizisi Fatoş Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Boyu, Kariyeri


Uzun zamandır ekranlarda dönen teaserlarıyla dikkat çeken, yayın tarihi ve günü merakla beklenen Gülizar dizisi 20 ocak cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Dizi cumartesi akşamları farklı kanallarda aynı saatlerde yayınlanan Fazilet Hanım Ve Kızları, Yeni Gelin, Bahtiyar Ölmez ve Kalbimdeki Deniz dizileriyle reyting mücadelesi verecek. Zorlu bir günde ekrana gelme kararı alan Gülizar dizisi umarız beklentileri karşılar ve hayal kırıklığına uğramaz.