Gülizar Dizisi Murat Kim? Veteriner Murat Gerçek Adı Nedir?


Güncelleme: 20 Ocak 2018 : 20:59
0

O3 Medyan’nın Kanal D için hazırladığı Gülizar dizisi ekrana gelmek için gün sayıyor. Yıldız oyuncu kadrosu ve sıra dışı senaryosuyla dikkat çeken dizide veteriner Murat kim? Yeni dizi hakkında en çok araştırılan ve merak edilen soru Gülizar dizisi Murat kim sorusu oldu. İşte Gülizar dizisi Murat hakkında tüm merak edilenler…


Gülizar Dizisinde Çalan Şarkılar?


Kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Berk Cankat, Berk Erçer, Berkay Ateş, Şerif Sezer ve Ebru Cündübeyoğlu  gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin hiç kuşkusuz en merak edilen ismi Veteriner Murat karakterine hayat veren Berk Cankat oldu. Gülizar dizisi Murat kim sorusu ve daha fazlası  haberimizin devamında.

Gülizar dizisi Tanıtım fragmanı yayınlanır yayınlanmaz milyonlar tarafından izlenen ve merakla beklenen dizinin konusu oldukça samimi, sıcak ve kimi zaman hüzünlü. Tek hayali, arzusu şarkı söylemek olan güzel sesli Gülizar’ın hikayesi izleyiciyle buluşuyor. Gülizar ve alanında uzman bir veteriner olan Murat’ın hiç beklenmedik bir anda kesişen yolları seyirciyi oldukça heyecanlandıracak.

Gülizar karakterini  Farah Zeynep Abdullah canlandırırken güzel oyuncuya eşlik edecek isim ise Berk Cankat oldu. Veteriner karakteriyle karşımıza çıkan yakışıklı oyuncu tüm merak edilenler haberimizin devamında. Dönemin gözde oyuncularından biri olan Berk Cankat, sosyal medya ve internet üzerinden Gülizar dizisi Murat kim sorusu üst üste gelmeye devam ediyor. İşte Gülizar dizisi Murat kim sorusunun yanıtı.

Gülizar Dizisi  Murat Kim? Veteriner Murat Gerçek Adı

Gülizar Murat karakteri 1984 Ankara doğumlu Berk Cankat, 2007 yılında Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi – Grafik Tasarım Bölümü bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Mesleğini İstanbul’da yapmak isteyen Berk Cankat tamamen farklı bir alana yönelerek oyuncu olmaya karar verdi. Akademi 35 Buçuk Sanat Evinde oyunculuk eğitimi alarak sektöre adım attı. İlk olarak Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde rol alan oyuncu sonrasında Güzel Köylü, Muhteşem Yüzyıl ve Yıldızlar Şahidim dizilerinde yer aldı.

Siz Berk Cankat hakkında ne düşünüyorsunuz? Gülizar dizisi Murat karakteri uyumunu nasıl buldunuz? Gülizar dizisi Murat kimdir sorusuna bizim bilmediğimiz sizinde verecek cevaplarınız varsa yorum kısmında paylaşabilirsiniz.