Gülizar Dizisi Kim Vuruldu Kim Öldü? 24 Şubat Kim Ölecek?


Güncelleme: 17 Şubat 2018 : 23:46
0

Kanal D ekranlarında sevilerek izlenen Gülizar dizisinde Ferah Zeynep Abdullah’ın başrol oynadığı Gülizar karakterinin başı dertte. Uzun zamandır Gülizar’ın peşinde olan Şerif artık O’na ulaşmıştır. Gülizar’ın başına silah dayıyan Şerif’in karşısına Ömer Berk Cankat’ın can verdiği Murat çıkar.

Şerif’in rehin aldığı Gülizar Murat ile birlikte göz işareti ile bir plan yapar ve İzmir’de Şerif’in kendisine ne yaptığını söyleyerek Şerif’in dikkatini dağıtır ve elinden kurtulmaya çalışır. O esnada patlayan silah bir kişiyi vurmuştur. 

Gülizar dizisinde bu akşam Murat’ın babası Veysel’in yıllar önce karıştığı hırsızlık olayı açığa çıktı. Bundan dolayı Mine’nin annesi de Murat’ı ailesinden ayrılmadan Mine ile evlenmesine müsade etmeuyeceğini söylemesi üzerine Murat da Mine’ye önce evlenebilmeleri için annesinden vaz geçmesini istedi ancak daha sonra Mine’den ayrıldı.

İzmir’den beri Gülizar’ın peşinde olan Şerif de Gülizar’a ulaşmış ve silahı başına dayamıştır. Murat’ın Gülizar’ı kurtarmak istemesi üzerine silah patlar ve Murat omzundan yara alır. Yani Şuan için kimsenin vurulacağını ya da diziden çıkacağını söyleyemeyiz.