Gülizar Dizisi Fettah Kim? Yaşı, İşi, Boyu, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 20 Ocak 2018 : 21:05
0

Kanal D’nin 2017-2018 sezonu için hazırladığı Gülizar, tanıtım fragmanıyla büyük ilgi topladı. Kaliteli oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkat çeken dizide Fettah kimdir? Gülizar dizisi Fettah kim? İşte ayrıntılar…


Gülizar Dizisi Nerede Çekiliyor Dizi Seti Nerede


Gülizar Fettah Geçtiğimiz sezon final yapan Anne dizisinde Cengiz karakteriyle hafızalara kazınan Berkay Ateş kısa bir aranın ardından bambaşka bir rolle izleyici karşısına çıkıyor. Dizide tek hayali şarkıcı olmak isteyen Gülizar’ın etkileyici hikayesi anlatılıyor. Gülizar’ın tek destekçisi, yol arkadaşı ve dostu Fettah rolünü üstlenen oyuncu Berkay Ateş. Gülizar dizisi Fettah kim sorusu en çok araştırılan ve merak edilen konular arasında yer aldı.

Kadrosunda Farah Zeynep Abdullah, Berk Cankat, Berk Erçer,  Şerif Sezer ve Ebru Cündübeyoğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizide en çok dikkat çeken isim Fettah karakteriyle Berkay Ateş oldu. Anne dizisinde üvey kızına yaptığı kötülüklerle hafızalara kazınan Berkay Ateş Gülizar dizisinde üstlendiği rolle izleyenleri şaşırttı. Gülizar dizisi Fettah kim sorusu oldukça araştırıldı ve merak edildi.

Gülizar Dizisi Fettah Kim? Berkay Ateş

Gülizar Fettah karakteri, 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Berkay Ateş Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde oyunculuk eğitimi almıştır. 1.80 boyunda ve 76 kiloda olan başarılı oyuncu İstanbul Sokakları ve Anne dizilerinin yanı sıra 2013 yılında Yarım Kalan Mucize adlı sinema filminde rol almıştır. Asıl çıkışını Anne dizisiyle yakalayan Berkay Ayeş’e yeni projesinde başarılar dileriz.

Siz Gülizar dizisi Fettah karakterini nasıl buldunuz? Gülizar dizisi oyuncu kadrosu hakkında düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 


Gülizar Mine Kim? Sevtap Özaltun Hayatı