Güldüy Güldüy Show Yeni Sezon Oyuncu Kadrosu


Güncelleme: 30 Mayıs 2017 : 12:13
3
 2017-2018 yeni sezona damga vurmaya hazırlanan Güldüy Güldüy Show Çocuk yepyeni bölümleriyle ekranlara gelmek için hazırlanıyor. İşte merak edilen  Güldüy Güldüy Show 2017-2018 Yeni Sezon Oyuncu Kadrosu

Sempatik tavırları ve her birinin ayrı ayrı sergilediği yetenekleriyle sizlerle olacak Güldüy Güldüy Show Çocuk Show tv ekranlarının vazgeçilmezlerinden olmaya devam edecek gibi.

Güldüy Güldüy Show Çocuk geçen yıl ki oyuncularına ilgi ile izleyeceğiniz yeni yüzler dahil oldu. Tüm çocuklar güldürme ve eğlendirme konusunda birbirinden yetenekli. Ezo Sunal’ın sunumuyla ekranlara gelen BKM’nin yapımcılığını üstlendiği Güldüy Güldüy Show yine kahkahaya boğmak için kolları sıvadı.

Skeçlerden önce karnınıza krampların gireceği bol kahkahalı sohbetlerin eşliğinde gerçekleşecek ve çocukların enerjileriyle birleşmesi sonucu eğlenceli şov programı haline gelecek Güldüy Güldüy Show’a ünlü şarkıcılar da eşlik edecek.

 

Güldüy Güldüy Show Çocuk Ekibi

 

Güldüy Güldüy Show Alper Sadıkoğlu

 

Güldüy Güldüy Show Alperen Efe Esmer

Güldüy Güldüy Show Arda Kalaycı

Güldüy Güldüy Show Arda Taşarcan

Güldüy Güldüy Show Berat Efe Parlar

Güldüy Güldüy Show diğer çocuk oyuncular; Arda Şahin Berkecan Akkaya, Ceren Reis, Defne Erşen, Dora Dalgıç, Duru Hoşver, Eda Döğer, Efe Aydın, Elif Sevinç, Enes Göçmen, Esat Polat Güler, Gülse Göçer, İhsan Berk Aydın, İkra Külahlıoğlu, İlknur Külahlıoğlu, Nehir Gökdemir, Taha Sönmezışık, Yusuf Batuhan Kıraç, Yusuf Kemal Kılkış ve Zeynep Ilgın Çelik

 

 

3 YORUMLAR

Comments are closed.