Gönder Gitsin Yarışma Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Formu?


Güncelleme: 3 Haziran 2017 : 00:16
15

Timur Acar’ın Fox Tv ekranlarında heyecanla beklenen Bilgi Yarışması Gönder Gitsin yaz sezonuna oldukça iyi bir şekilde hazırlanıyor. Gönder Gitsin Yarışma Başvurusu Nasıl Yapılır? Başvuru Formu?

2016 -2017 sezonunda dizilerden beklediği reytingleri alamayan Fox Tv yaz sezonu için yaz dizilerinin yanı sıra farklı formatlardaki programlarla da izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde de Sıradaki Gelsin isimli programın tanıtımını yayınlayan Fox Tv şimdi de farklı formatı ile sıra dışı bir bilgi yarışmasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Oldukça eğlenceli bir program olması beklenen Gönder Gitsin bilgi yarışmasına başvuramak isteyen yarışmacılar için nasıl başvuru yapılacağı da oldukça merak konusu oluyor.

Fox Tv yarışma başlamasına yakın resmi internet sitesinde yarışma başvuru formunu yayınlayacak ve yarışmaya katılacak olan izleyiciler buradan başvuru formunu doldurarak yarışmaya katılma hakkı kazanacaklar. 

Başvuru yapmak isteyen yarışmacılar için aşağıda başvuru formu linkini paylaşıyoruz. Tüm izleyicilere ve yarışmacılara şimdiden başarılar diliyoruz. Şuan yapım şirketi tarafından başvuru formu yayınlanmadı. Başvuru formu yayınlanır yayınlanmaz haberimizden paylaşılacaktır. Bizi takipte kalın.

 

Gönder Gitsin Yarışması Ne Zaman Başlıyor? Hangi Kanalda Olacak

 

Gönder Gitsin Yarışma Kuralları? Formatı?

 

Gönder Gitsin Nasıl bir yarışma? Yarışma Konsepti Nasıl?

 

15 YORUMLAR

  1. Ben yenice basvuru yaptim.acaba nezaman sonuclanir.birde esimle katilsam olurmu?simdiden cevabiniz icin cok tesekkur ederim?

  2. Güzel ve eğlenceli bir yarışma olacak büyük ihtimalle ki sunucusu zaten bana göre eğlenceli bir sinema ve dizi sanatçısı. Bende bu yarışmada bulunmayı ve eğlenceli saatler geçirmeyi isterim

  3. Güzel ve eğlenceli bir yarışma olacak büyük ihtimalle ki sunucusu zaten bana göre eğlenceli bir sinema ve dizi sanatçısı.

Comments are closed.