Gönder Gitsin Nasıl bir yarışma? Yarışma Konsepti Nasıl?


Güncelleme: 6 Mayıs 2017 : 00:50
3

Fox Tv’nin yeni yarışma programı Gönder Gitsine nasıl başvuru yapılır? Yarışma Konsepti Nasıl? Gönder Gitsin nasıl bir yarışma? Gönder Gitsin büyük ödül ne?

Gönder Gitsin yarışması için Fox Tv, Timur Acar ile anlaşma sağladı. Timur Acar, en son Kertenkele isimli dizinin başrolünde rol almış ve daha sonra bir süre dinlenme kararı vermişti. Ünlü oyuncu, yepyeni bir yarışma programı ile Fox Tv ekranında sevenlerinin karşısına çıkacak.

Gönder Gitsin yarışma programının yapımcılığını ise Redarrow üstleniyor. Yarışma programı hakkında tüm ayrıntılar henüz netleşmezken Timur Acar’dan paylaşımlar geldi. Timur Acar, set arasında çekildiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile paylaşarak müjdeyi verdi.

Gönder Gitsin yarışmasının formatı ile ilgili henüz kesin bir bilgi verilmedi. Programda kazanılacak ödül ile ilgili de kesin bir açıklama yapmayan kanalın önümüzdeki günlerde tüm ayrıntıları açıklaması bekleniyor.

Timur Acar’ın sunumuyla Gönder Gitsin yarışması çok yakında Fox Tv ekranlarında sizlerle buluşuyor. Program ile ilgili tüm bilgiler netleştiğinde sizlerle paylaşacağız. Gönder Gitsin yarışmasına başvuru yapmak için ise sitenin online başvuru açmasını beklemek gerekecek. Henüz bir başvuru sayfası bulunmayan Fox Tv, önümüzdeki günlerde yarışmaya başvuru yapılabilmesi için sitesinde bir açıklama yapacak gibi görünüyor.

Gönder Gitsin ile ilgili tüm bilgiler için bizi takip edebilirsiniz. Sizde Gönder Gitsin nasıl bir yarışma? Gönder gitsin başarılı olabilecek mi? Timur Acar’ın sunuculuk performansı nasıl? Tüm görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

3 YORUMLAR

  1. 18.7.2017 tarihinde yayinlanan yarismadaki almanyanin para birimini hala mark diyen itilaf devletlerini ayiramayan o yarismacilari ne diye yaristirdiniz canli degildi kaldirsaydiniz geclik bu kadarmi yazikki yazik

Comments are closed.