Gerçekten Ahmet Kural Sıla’yı Dövdü mü?


Güncelleme: 1 Kasım 2018 : 16:07
3

Aşkları bir zamanlar dille destan olan Sıla ve Ahmet Kural ayrılıkları ile gündeme gelmişti. Uzun zamandır ayrı olan ikilinin geçtiğimiz günlerde tekrar barıştıkları yönünde haberler gelmişti. Şimdi ise daha vahim bir gelişme yaşandı. Sıla, Ahmet Kural’ın kendisini dövdüğünü söyledi. Öyleki savcılık beyanı da ortaya çıkmış. İşte detaylar…

Ünlü şarkıcı Sıla, beraberlik yaşadığı Ahmet Kural’dan darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikâyetçi oldu. Avukatıyla İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na gelen Sıla, Ahmet Kural’a karşı 3 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

Savcılıktaki işlemlerinin ardından adliye çıkışında basın mensuplarının yanıtlayan Sıla, çok fazla konuşmak istemediğini belirterek “Ahmet Kural’dan şikâyetçiyim” dedi.

3 YORUMLAR

  1. Allah belanı versin senin Ahmet kural senden bunu beklemezdim. Aşallık pislik.. Kadına şiddete son yeter artık. Sizin gibi erkeklerin Allah belasını versin. Biz olmasak siz olmadınız. Yeter artık ya bıktık sizin gibi pislik insanlardan… ? İnsanı sevgiliden,evlilikten soğutuyorsunuz.. Her gün korkuyla dışarı çıkıyoruz. Ben evlenmeyeceğim. Sıla kadınlar adına konuşuyorum biz senin arkandayız dik dur yıkılma korkma Allahımız bizimle.

Comments are closed.