Gelinim Mutfakta Programında Kim Fenalaştı?


Güncelleme: 22 Kasım 2018 : 13:45
0

Kanal D ekranlarında yayınlanan yemek programı Gelinim Mutfakta‘da şok anlar. Fatih Ürek’in sunuculuğunu yaptığı ve gelin kaynanaların birlikte yarıştıkları programda kim baygınlık geçirdi?

BAYGINLIK ŞOKU

Haftaiçi hergün Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Gelinim Mutfakta programının yeni kayınvalidelerinden Ziyafet Hanım fenalık geçirdi. Program esnasında heyecanlı anlara dayanamayan kayınvalide kısa süreli baygınlık yaşadı.

HERKES YARDIMA KOŞTU

Diğer kayınvalide ve gelinler hemen Ziyafet hanım’ın yardımına koştu. 21 Kasım Çarşamba günü ekranlara gelen olayda programın sunucusu Fatih Ürek de büyük şaşkınlık yaşadı.

Ekranlardaki 36. haftasını yaşanan Gelinim Mutfakta programında dün ilginç bir olay yaşandı. 21 Kasım Çarşamba günü yayınlanan Gelinim Mutfakta‘nın 178. bölümünde kayınvalidelerden Ziyafet Hanım’ın baygınlık geçirmesi olay yarattı.

GELİNİ DURUMU AÇIKLADI

Fatih Ürek‘in tam gün birincisini açıklayacağı anlarda Ziyafet Hanım’ın sesini duyması üzerine konuşmasını kesti. Ziyafet Hanım’ın baygınlık geçirmesi üzerine herkes yardıma koştu.

SAĞLIK SORUNU NE?

Ziyafet Hanım‘ın gelini Elif de kayınvalidesinin rahatsızlığını açıklamaya çalıştı. Sağlık görevlileri ve program ekibi Ziyafet Hanım’a hemen müdahale etti.

GELİNLER HANGİ YEMEĞİ YAPTI?

Gelinim Mutfakta’nın gelinleri “etli patlıcan yemeği” ile kayınvalidelerin karşısına çıktı.

KİM BİRİNCİ OLDU?

Gelinim Mutfakta 178. bölümde gün birincisi olan yarışmacı 1 çeyrek altın kazandı. 6 puan alan Hatice gün sonuncusu, Cansu ise 13 puanla 2’nci oldu.

ELİF’İN BURUK SEVİNCİ

Gün toplamında kaynanalardan yüksek puanları Elif Yeni topladı. 14 puan toplayan Elif ve Cansu birinci oldu, kura sonucunda çeyrek altını Elif aldı. Kayınvalidesinin durumuna üzülen Elif, buruk bir sevinç yaşadı.

GELİNİM MUTFAKTA SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Gelinim Mutfakta, yeni bölümleri ile hafta içi her gün saat 12.15’te Fatih Ürek’in sunumuyla Kanal D’de.

GELİNİM MUTFAKTA’NIN YENİ YARIŞMACILARI KİMLER?

Kanal D’nin sevilen programı Gelinim Mutfakta yarışmasına bu hafta katılan gelin ve kaynana kimdir? Bu haftanın yeni yarışmacıları kayınvalide Ziyafet ve gelini Elif oldu.

DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR

Yarışmaya İstanbul/Pendik’ten katıldıklarını söyleyen gelin kaynana ilk günden dikkat çekti. Gelinini memleketinden aldığını söyleyen Ziyafet Hanım evlilik sürecinin sancılı geçtiğini anlattı.

2 yıldır evli olan Elif Hanımın elinin lezzeti ve kaynanası ile ilişkisi ilerleyen günlerde gündemden düşmeyecek gibi gözüküyor.

GELİNİNİ İSTEMEDİĞİNİ İTİRAF ETMİŞTİ

Yarışmanın açılışında Fatih Ürek’in ilk sözü gelinine vermesine kızan Ziyafet Hanım mikrofonu eline aldı. Ziyafet Hanım gelini Elif’i istemediğini zorla oğluyla evlenmesine izin verdiğini belirtti.