Gelinim Mutfakta 27 Haziran Kim Kazandı? Birinci Kim? Puanlar?


Güncelleme: 27 Haziran 2018 : 10:23
0

Gelinim Mutfakta yaz sezonunda da hız kesmeden devam ediyor. Günlük yarışma sonuçlarını sitemizden takip edebilirsiniz. İşte haftanın 3.günü 27 haziran kim kazandı, hangi isim birinci oldu. 78. Bölüm detayları, yaşananlar ve puan sıralaması sizler için haberimizde.

Gelinim Mutfakta’nın 26 haziran salı günki bölümünde neler yaşanmıştı. Yeni Gelin Tuğba ve kaynanası Rukiye hanım yarışmaya iddialı girmişlerdi. Pazartesi en düşük puanı Başak alırken en yüksek puanı ise Özlem almıştı. Salı günü ise en düşük puanı Özlem almıştı.

26 haziran Salı günü en yüksek puanı alan yarışmacı 16 puan ile Tuğba olmuştu. Tuğba Çarşamba günki 78.bölümde söylemleri ile gündeme oturdu. Özellikle kaynanası ile ilgili yaptığı konuşmalar hiç hoş tepkiler almadı. Diğer taraftan yarışmada en çok desteği alan iki isim Hatice ve Başak oldu.

Hem sosyal medyada hem de farklı platformlarda Hatice ve Başak’a destek her geçen gün artıyor. Tabi her iki isme de olumsuz eleştiriler de gelmiyor değil. Özellikle Başak’ın konuşmalarının çocuklar için uygun olmadığını söyleyenler az değil. Gelinim Mutfakta 27 Haziran Çarşamba günü hangi isim zirveye yerleşecek? Yakında Çarşamba gününe ilişkin ayrıntılar sizlerle olacak.

[mavitext]Gelinim Mutfakta Yeni Yarışmacı Tuğba Ebrek Kimdir? Nereli,Yaşı, İşi için tıklayınız[/mavitext]

Gelinim Mutfakta 27 Haziran Çarşamba Günü Puan Durumu