Gelinim Mutfakta 25 Mayıs Haftanın Finali-Kim Kazandı Kim Elendi


Güncelleme: 25 Mayıs 2018 : 15:35
1

Kanal D’nin sevilen programı Gelinim Mutfakta yine dolu dizgin bir haftayı geride bıraktı. 25 mayıs cuma günü haftanın finalinde altın bilezikleri hangi yarışmacı aldı? Hangi isim 25 mayıs Gelinim Mutfakta’ya veda etti, elendi? Hangi gelin kaynana kendisini sevdirdi hangileri eleştirilerin odağı oldu. İşte 25 mayıs haftanın finaline doğru kazanan, kaybeden isimler.

[mavitext]Gelinim Mutfakta 25 Mayıs Haftanın Finali[/mavitext]

Hatice’ye ne oldu da eline dikiş atıldı? Çiğdem Hanım hakkında ilginç bir detay ortaya çıktı. Eşinden habersiz yarışmaya katılan Çiğdem hanım zor anlar yaşadı. Diğer taraftan 25 mayıs Cuma gününün konuları arasında gelin ve kaynanaların kredi kartlarının limitleri vardı. Gelinlere limitli kaynanalara limitsiz kredi kartı verilirse ne olur sorusu gelinlere soruldu.

[kirmizitext]Gelinim Mutfakta Jenerik Müziği, Şarkısı ve Sözleri için tıklayınız[/kirmizitext]

Yine günün önemli sorularından biriside kaynanalara soruldu. Gelinler çalışmalı mı yoksa çalışmamalı mı? Bu soruya da kaynanalardan ilginç cevaplar geldi. Haftanın son günü, bir gelin ve birde kaynana yarışmaya veda etti.

[mavitext]Gelinim Mutfakta Başvuru Formu, Nasıl Başvururum? için tıklayınız[/mavitext]

Gelinim Mutfakta 25 Mayıs 2018 Cuma günü puan durumu, kim kaç puan aldı, altın bilezikleri hangi isim kazand? Ayrıntılar en kısa zamanda yazımıza eklenecektir. Sizler konu ile ilgili ne düşünüyortsunuz? Sizce hangi gelin ve kaynana yarışmaya veda edecek?

Gelinim Mutfakta 25 mayıs cuma haftanın birincisi Başak oldu ve ikinci kez altınları almaya hak kazandı. Yarışmaya veda eden isim ise sürpriz bir şekilde Elif oldu. 

Comments are closed.