Gelinim Mutfakta 18 Aralık Günün Birincisi Kim Oldu!


Güncelleme: 18 Aralık 2018 : 23:03
0

 Gelinim Mutfakta 18 Aralık Günün Birincisi Kim Oldu!

Kanal D gündüz kuşağının sevilen yarışması Gelinim Mutfakta her hafta cuma günü bir yarışmacının elendiği Gelinim Mutfakta her pazartesi elenen yarışmacılar yerine yeni yarışmacılar katılıyor. Reytinglerde oldukça başarılı bir ivmesi olan gündüz kuşaklarının vazgeçilmez yarışmasına geçtiğimiz hafta yarışmacı Emel ve kaynanası Ergül hanım veda etmişti. Geçtiğimiz haftanın finalinde elenen Emel ve kaynana Ergül Hanım olurken bileziği kazanan ise Elif ve kaynanası Ziyafet Hanım olmuştur. Ziyafet Hanım gelininin bu başarısını taktir eden Ziyafet Hanımın sevinci ve heyecanı yeni haftanın ilk günü ekranlara yansıdı. Ziyafet Hanım gelininin kazandığı altınları kutlamak için hazırladığı pankartı Elif’in çalıştığı mutfağın arkasına asarak nispet yaptı diğer gelin ve kaynanalara.Ekranların sevilen programı Gelinim Mutfakta bugün de birbirinden iddialı kayınvalide ve gelinleriyle biz izleyicileri ekran başına topladı.  Bugün yeni gelinimiz Yağnur’un evlilik yıl dönümüydü ve eşinden yağnur’a beklenmedik bir sürpriz yaparak programa video gönderip eşini ne kadar çok sevdiğini anlattı. Yeni Gelinimiz Yağnur göz yaşlarına hakim olamadı. Bugün video gönderen tek kişi Yağnur’un eşi değildi. Ziyafet hanımın eşi Türkiye’ye Ziyafet hanımı ne kadar çok sevdiğini haykırdı. Eşinden gelen bu video karşısında Fatih bey’in ve gelini Elif’in ısrarları sonucunda Ziyafet hanımda eşini sevdiğini itiraf etti.

Cansu ile yeni gelinimiz Yağnur’un elektriklerinin tutmadığı gözlerden kaçmadı. Haftanın ilk günü Yağnur’un kayınvalidesinde en sevmediği davranışı sorulunca kayınvalidesinin patavatsız olduğunu söyledi. Bu kelime diğer gelinler tarafında saygısızca karşılanınca gelinler arasında tartışmaya sebep oldu. Cansu’nun kayınvalidesi ise Cansu’nun Yağnur’u kıskandı sözlerine dayanamayıp 35 yaşındaki gelinin neyini kıskanacak Cansu dedi. Yağnur ve kayınvalidesi Sevgül hanım söylediği bu cümleye baya sinirlendiler ve Sevgül ve Cansu’nun üzerine gittiklerini düşünüyorum.

Günün Birincisi Olup Çeyrek Altını Alan Yarışmacımız Kim Oldu?

Haftalardır başarısından söz ettiren gelinimiz 35 bileziğe doğru gidiyor. İki gündür birinci olan gelinimiz Cansu ve kayınvalidesi Sevgül  hanım rekora doğru gidiyor. Bugünün en yüksek puanını alan yarışmacımız 16 puanla Cansu oldu.

Günün En Düşük Puanını Alan Yarışmacımız Kim Oldu?

Günün en düşük puanını alarak gün sonuncusu olan yarışmacımız Rümeysa oldu.