Gelinim Mutfakta 16 Mayıs Salı Günün Birincisi Kim? Hangi Gelin?


Güncelleme: 15 Mayıs 2018 : 15:31
0

Gelinim Mutfakta bir haftayı geride bırakırken yeni haftaya da hızlı bir giriş yaptı. Her hafta bir yarışmacı birinci olurken bir yarışmacı ayrılmak zorunda kalıyor. Geçen hafta 48 puan alıp Gülşah ve Kayın validesi Müzeyyen Hanım yarışmaya veda etmişti. Yine geçen hafta final günü yani cuma günü açıklanan rakamlara göre beş altını alan yarışmacı Elif olmuştu. Peki haftanın finaline gitmeden önce 16 mayıs Salı Gelinim Mutfakta kim birinci oldu?  

Yeni haftaya Gülşah’ın yerine Yurdanur hanım katıldı. Kayın validesi Suna ile yarışmaya yeni dahil olan gelin hanıma şimdiden başarılar diliyoruz. Yurdanur Hanım yarışmaya katıldığı ilk gün hemen kendini gösterdi. Sivri dilli kesinlikle alttan almayacak gibi görünüyor. Haftanın ilk günü mercimek köftesi ile yarışmaya katılmış olan Yurdanur hanım diğer kaynanalar haksız puan veriyor diye tepkisini ortaya koydu.

Her yarışmacı kendisine bir yöntem belirlemiş. Kimisi diğerine sataşıyor ve moralini bozup kötü yemek yapmasına vesile oluyor kimiside karşısındakini oldukça yerme eylimine giriyor.Diğer yarışmacılardan yaşı büyük olan Yurdanur Hanım ise bunu ilk fırsatta dile getirdi ve Ben sizin ablanız sayılırım diyerek yarışmacılara üstünlük kurmaya çalıştı.

Yarışmacıların hepsinin amacı aynı. Haftanın finalini altınları alarak bitirmek. Tabi ki bu o kadar kolay olmayacak. Bir hafta boyunca dökülen terin karşılığı olarak haftanın birinciliğini göğüsleyecek yarışmacılar. Pazartesi günün menüsü mercimek köftesi ve mercimek köftesinden alınan puanlar bazı yarışmacıların yüzünü güldürürken bazılarını da üzdü.Gelinim Mutfakta 15 Mayıs Pazartesi Günün Birincisi en yüksek puanı alan Başak oldu. Peki Gelinim Mutfakta 16 Mayıs Salı Günün Birincisi Kim? Hangi Gelin? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz hangi gelin birinci olacak?