Gelinim Mutfakta 16 Ekim Salı Çeyrek Altını Kim Aldı? Günün Birincisi Hangi Gelin Oldu


Güncelleme: 17 Ekim 2018 : 10:33
0

Gelinim mutfakta dun Başak’ın kocasından gelen çiçek ve çikolata günün konuşulan haberleri arasında oldu.

Reyhan Hanım Yaseminin gitmesine karşı duyduğu üzüntüsünü dile getirdi. Hanife Hanım ise ona tepki gösterdi. Reyhan Hanıma gelinin ezgi birinci olmuşken sen Yasemin gidiyor diye üzülüyorsun dedi. Reyhan Hanım ise o ayrı o ayrı dedi. Yasemini seviyorum gitmesine yarışmadan ayrılmasına çok üzüldüm tabiki ağlarım en doğal hakkım dedi küçük bir tartışma yaşamışlardı.

16 Ekim Gelinim Mutfakta neler yaşandı? Çeyrek altını kim kazandı?Kanal D ekranlarının en çok izlenen Gelinim Mutfakta’ da cuma günü Ezgi 5 bilezik kazanarak artık rekorun sahibiydi. Bu hafta Başak Ezgi’ nin yüksek olmasına dayanamayıp azim edip geçmeye çalışacak . Dün Gelinim Mutfakta’ya yeni katılan gelin Özüm ve kayınvalide Ayten hanım İlk günlerini heyecanlı atlattılar. İlk puanlamayi Ayten hanım yapmıştı.

Haftanın ilk gününde 8 puanla sonuncu olan Özüm günün en düşük puanını aldı. 10 puan Başak aldı. Ve günün en yüksek puanını 16 puanla Emel almisti. Ezgi 11 puan almıştı. İlk gelen gelin sonuncu olarak üzüldü. Ve bu gün de neler yaşandı sorusuna cevap verelim.

Reyhan hanım yine konfetiler patlattı. Buda yetmedi Yasemin’in resmini çerçeveletip masaya koydu. Emel’e Ezgi eşinden geldi diye oyun oynadı Emel kızdı. Ezgi kayınvalidesi ile yarışmak istemediğini söyledi. Reyhan hanım adını tabloya ekledi. Ezgi sildi. Emel kendisine bu hafta çok yüklenildigini söyledi. Gelinler yine maharetlerini sergiledi her biri yine heyecanla çeyrek altını almak için çaba sarfetti. İddialı konuşan Özüm bakalım bugünun birincisi olabilecek mi