Geleceğin Starı Yarışmacıları Kimdir? İsim İsim Tüm Detaylar!


Güncelleme: 8 Temmuz 2018 : 14:33
0

Daha önceki yıllarda da buna benzer bazı yarışmalar ekranlara gelmiştir. 2018 yılı yaz sezonunda yine aynı formatta yeni bir yarışma Star tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Geleceğin Starı yarışması 2 star çıkaracak. Bu starlar Star Tv ekranlarında gösterilecek olan yeni bir dizide başrol oynayacaklar. İsterseniz yeni yarışmanın genç yıldızlarını yakından tanıyalım. İşte Geleceğin Starı Yarışmacıları Kimdir?

Geleceğin Star yarışmasında toplamda 16 yarışmacı hünerlerini sergileyecek. Bu 16 yarışmacı 3 jürinin karşısında en yüksek puan almak için kıyasıya bir rekabet içerisinde olacaklar. Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Fırat Parlak yarışmanın sonucunda Türkiye’nin starı olacak isimleri açıklayacaklar. Büyük ödül ne olacak?

Büyük ödül yeni sezonda Star TV ekranlarında gösterilecek olan bir dizinin  kadrosunda yer almak olacak. Yarışmanın koçluğunu ise Ferit Aktuğ, Bülent Emrah Parlak, Gülhan Tekin ve Beste Bereket yapmaktadır. Ve işte Geleceğin Starı yarışmacıları…

Geleceğin Starı Yarışmacısı Dilara Gülsün Meydancı Kimdir?

20 yaşındadır. İstanbul üniversitesi Hukuk Fakültesi okuyan genç yarışmacı özel bir ajansa bağlı olarak kariyerine devam etmektedir. Geçtiğimiz yıl sinema güzeli seçilmiştir. Geleceğin Starı Dilara Gülsün Meydancı kimdir sorusunun ayrıntılı cevabı sitemizde yer almaktadır.

Geleceğin Starı Yarışmacısı Gülnur  Zeren Kimdir?

Gülnur Zeren 20 yaşındadır. Yarışmaya İstanbul’dan katılan olup Gülnur Zeren’in Instagram hesabını @gulnurzerenn dir. Genç oyuncunun sektöre yeni olduğu için henüz hakkında çok fazla bilgi yoktur.

Geleceğin Starı Yarışmacısı Berfin Nilsu Aktaş Kimdir?

Geleceğin starı yarışmacısı Bir Nilsu Aktaş güzelliği ile dikkat çekmektedir. 988 doğumlu olan Berfin Niğde Aktaş yarışmanın genç ve güzel isimlerinden birisidir.  asıl amacı oyuncu olmak isteyen Berfin sektörde yeni olduğu için henüz hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır Yılmaz Ajansı kayıtlı oyuncu olan Berfin bazı reklam filmlerinde rol almıştır. Çetmen Mobilya reklam filmi Berfin’in oynadığı ilk reklam filmidir.

Geleceğin Starı Yarışmacısı Fahriye Kesimal Kimdir?

Fahriye Kesimal 18 yaşında genç bir oyuncudur. Yarışmaya İzmir’den katılan Fahriye aslen Rizelidir.  Fahriye kesim alın Instagram hesabı @fahross

Geleceğin Starı Yarışmacısı Yusuf Ulaş Palabıyık Kimdir?

Yusuf Ulaş Palabıyık 21 yaşında olup yarışmaya Eskişehir’den katılmaktadır.  Anadolu Üniversitesi devlet konservatuarı tiyatro bölümü öğrencisi olan Yusuf Ulaş Palabıyık Instagram hesabı @ulassplbyk

Geleceğin Starı Yarışmacısı Yiğit Selçuk Doğan Kimdir?

Yiğit Selçuk Doğan  2000 doğumlu olup 18 yaşındadır.  179 santimetre boyunda olan Yiğit Selçuk 70 kilogram ağırlığındadır.  doğum yeri Ankara olan Yiğit oyunculuk kariyerine hız kesmeden devam etmektedir. Tatbikat sahnesi Ankara bünyesinde tiyatro hayatına devam eden Yiğit Selçuk geleceğin starı olmak için yarışmaya katılmış ve bu alanda önemli isimlerden birisidir.

Geleceğin Starı Yarışmacısı Oktay Ekinci Kimdir?

Geleceğin Starı Yarışmacısı Osman Aydın Kimdir?