Geleceğin Starı Yarışmacı Koçları Kim?


Güncelleme: 13 Mayıs 2018 : 18:09
1

Star TV’nin uzun süredir hazırlıklarını  devam ettirdiği Geleceğin Starları isimli interaktif yarışma programının detayları netleşmeye başladı. Geleceğin Starları yarışma programının jüri koltuğunda Hamdi Alkan ve Nugül Yeşilçay’ın yer alacağı açıklandıktan sonra yarışmacılara koçluk edecek profesyonel oyuncuların isimleri de belirlendi. Geleceğin Starı Yarışmacı koçları kim? İşte detaylar…

Geleceğin Starları isimli yarışma programını kazanan isim, gelecek sezon Star TV ekranlarında yayınlanacak dizilerden birinde rol alma hakkını elde edecek. Yarışmanın jürisinde ise yönetmen Hamdi Alkan, usta oyuncu Nurgül Yeşilçay ve bugüne kadar birçok ünlü markanın reklamlarına imza atan, Komedi Dükkanı programının esrarengiz yönetmeni Fırat Parlak yer alıyor. Geleceğin Starlarında ayrıca her hafta bir konuk jüri üyesi de programın rengini değiştirecek. 25 Film imzası taşıyan Geleceğin Starı koçları kim?

Geleceğin Starı Yarışmacı Koçu Bülent Emrah Parlak Kim? Bülent Emrah Parlak 8 mayıs 1979 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Türk tiyatro  dizi ve sinema oyuncusudur. Aslen Elazığlı olan fakat çocukluğunun bir kısmı Ankara da geçen  Bülent Emrah Parlak 2002 yılında Anadolu  Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümündeki eğitimini yarım bırakıp Haliç Üniversitesi Konservatuvar Fakültesi Tiyatro bölümüne geçiş yapmıştır.

2005-2006 yıllarına damga vuran BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar televizyon programında uzun süre rol almıştır.  Son olarak Tatlım Tatlım filminde oynayan Bülent Parlak, Ankara’nın Dikmeni, Çok Film Hareketler Bunlar, Neşeli Hayat, Aşağı Yukarı Yemişliler Mutlu Aile Defteri Git Başımdan projelerinde rol almıştır.

Geleceğin  Starı Yarışmacı Koçu Gülhan Tekin Kim? 

1975 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Dramatik Yazarlık bölümü mezunudur. Gülhan Tekin 2004 senesinde BKM Mutfak kadrosuna dahil olmuş ve buradaki başarısıyla kendini geniş kitlelere tanıtmıştır. Eğitimli oyuncunun rol aldığı başlıca projeler, Hükümet Kadın, Çok Film Hareketler Bunlar, Neşeli Hayatlar, Güneşi Gördüm, Beyaz Melek,  Organize İşler, Beynelmilel, Fiiler ve Çimendir.

Geleceğin Starı Yarışmacı Koçu Beste Bereket Kim?

1982 İstanbul doğumlu başarılı oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezundur. 1.60 boyunda ve 50 kg ağırlığındadır. Lise eğitiminin ardından İstanbul Üniversitesi Fizik bölümünü kazanmış fakat devam etmemiştir. Geleceğinin rotasını oyunculuk üzerine çizmiştir. Antalya Altın Portakal Film Festivalinde en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görülmüştür.  Parmaklıklar Ardında, Aşka Sürgün, Doksanlar, Leyla İle Mecnun ve Aşkın Kanunu gibi bir çok projede rol almıştır.

1 YORUM

Comments are closed.