Geleceğin Starı Dilara Gülsün Meydancı Kimdir? Yaşı, İnstagramı?


Güncelleme: 8 Temmuz 2018 : 13:20
2

Nurgül Yeşilçay, Hamdi Alkan ve Mert Fırat Parlak’ın jüri üyeliğini yaptığı Star’ın yeni programı Geleceğin Starları Yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmaya yeni yüzler de katılıyor. Bu yüzlerden birisi de genç ve güzel yarışmacı Dilara Gülsün Meydancı. Bu yazımızda geleceğin Star yarışmacısı Dilara Gülsün Meydancı hakkında bilinmeyenleri derledik.

Dilara Gülsün Meydancı İstanbul Üniversitesi Hukuk bölümünde okumaktadır. Şu anda Ayça Kuru Akademi ajansına bağlı olarak kariyerine devam etmektedir. Dilara Gülsün Meydancı bildiğiniz gibi genç bir oyuncu. Birçok Tiyatro ve reklam filmlerinde rol aldı ve şu an yavaş yavaş dizi ve sinema sektörüne adım atmak için hazırlanıyor. Öncesinde ise kariyeri için önemli olan Star TV’nin yeni yarışmasına katıldı.

Dilara Gülsün Meydancı 20 yaşındadır. Daha önce katılmış olduğu sinema güzelleri ödülünde birincilik almıştır. Ve daha sonra Perfect model yarışmasında 2. olmuştur Geleceğin Starı kadrosunda yer alan Dilara Meydancı yarışmanın önemli isimlerinden birisi. İnstagram hesabı @dilaragulsunmeydanci  dır. Yarışmanın koçluğunu ise Ferit Aktuğ, Bülent Emrah Parlak, Gülhan Tekin ve Beste Bereket yapmaktadır.

Hamdi Alkan, Mert Fırat Parlak ve Nurgül Yeşilçay’ın jüri üyeliğini de devam eden geleceğin starı yarışması ilgiyle takip edilen yarışmalardan. Yarışmada birçok genç yetenek var. Bunlardan birisi büyük ödülün yani Türkiye’de geleceğin starı olacak. Geleceğin Starı yarışmacılarını yine  sitemizden takip edebilirsiniz.

Sinemanın Kraliçesi Dilara Gülsün Meydancı

Comments are closed.