Gel Barışalım Neden Yok? Gel Barışalım Neden Kaldırıldı?


Güncelleme: 14 Ağustos 2017 : 14:22
0

Gel Barışalım saat mi değiştirdi? Gel Barışalım neden yok? Gel Barışalım neden yayınlanmıyor? Gel Barışalım neden yayından kaldırıldı?

RTÜK’ün geçtiğimiz sezonda evlenme programları ile ilgili aldığı kararın ardından kanallar yeni sezonda farklı programlar için adım atmıştı. Ayrılan, boşanmak üzere olan ama sorunlarını çözmek isteyen çiftler için Kanal D ekranlarında Gel Barışalım isimli program başlatılmıştı.

Çiçeği burnunda programın sunuculuk görevini ise ünlü oyuncu Asuman Dabak üstlenmişti. Asuman Dabak, dobralığı ve tecrübeleri ile kendilerine başvuran kişilere en iyi şekilde yardımcı olmayı amaçlıyordu.

Televizyon kanallarının yeni hamlesi de RTÜK tarafından engellendi. Ailelerin barıştırılmak amacıyla televizyona çıkarılmasına da yasak getirildi.

Yeni sezonda izdivaç programlarının yapılmaması için tüm kanallarla görüşen RTÜK yetkilileri, Kanal D’ye ricada bulunarak Gel Barışalım programının yayından kaldırılmasını istedi. Kanal yetkilileri de RTÜK’ün isteği doğrultusunda programı yayından kaldırdı.

Konu ile ilgili programın sunucusu Acuman Dabak’tan ise açıklama gelmedi. Gel Barışalım programı ile benzer bir formatı olan Ne Seninle Ne Sensiz programı da geçtiğimiz hafta yayın hayatına ara vermiş ve formatında değişiklikler yapacağını açıklamıştı. RTÜK’ün uyarısı sonrasında eğer aynı formatla ekran karşısına çıkmak isterse bu program da yayınlanamayacak.

Sizce bu programların kaldırılması doğru bir karar mı? Gel Barışalım programını izlemekten keyif alıyor muydunuz? Sizce bu program topluma yararlı mıydı? Lütfen görüş ve önerilerinizi bizlerle paylaşın…

Esra Erol’un Yeni Sezon Projesi Nedir? Esra Erol İzdivaç Programı Sunmayacak mı?