Geçmişin İntikamı Şevket Kimdir? Gerçek Adı-Oynadığı Diziler


Güncelleme: 12 Ağustos 2017 : 23:52
0

Fox tv ekranlarının yeni sezonda seyirci ile buluşturacağı dizilerinden birisi de Geçmişin İntikamı olacak. Yeni sezonun iddialı dizilerinden biri olan Geçmişin İntikamı dizisinde oyuncu kadrosu netlik kazanmaya başladı.

Geçmişin İntikamı Şevket kimdir? Güçlü oyuncu kadrosuyla yeni sezonun iddialı dizilerinden biri olmaya aday olan  dizideki karekterden biri de Şevket karakteri.


Geçmişin İntikamı Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?


Geçmişin İntikamı dizisinde Aslan Batur’un babası yerine koyduğu Şevket, eski bir kabadayıdır. Aslan Batur  işlemediği bir suçtan dolayı yıllarca hapis yatmıştır. Bu sürede kendini intikam duygusuyla beslemiştir.


Geçmişin İntikamı Konusu Ne? Ne Zaman Başlayacak?


Otuzlu yaşlarında olan Aslan Batur Şevket isimli eski bir kabadayı olan babasının konteyner limanını işletmektedir. Aslan Batur üzerine suçu atanların hiç tanımadığı ailesinden dayısı olan uyuşturucu baronu Kerim Büyükhanlı ve onun oğlu Sadık Büyükhanlı olduğunu öğrenir.

Aslan Batur yasak bir aşkın meyvesi olduğundan daha bebekken anneannesi tarafından eski bir kabadayı olan Şevket’e  verilmiştir.Yıllarca ailesinden uzak tutulan Aslan, yıllar sonra gerçek ailesi ile karşı karşıya gelecektir.

Suçsuz yere hapis yatan Aslan,hayatını intikam almak için adamıştur. Suçu atanların akrabası olduğunu öğrendiğinde de sonuç değişmeyecek İstanbul’da taş taş üstünde bırakmayacaktır.

Fox  tv ekranlarının yeni sezon dizileri arasında yer alan Geçmişi İntikamı  dizisinin oyuncu kadrosu  çalışmaları halen devam ediyor. Ahmet Kural, Yasemin Allen, Olgun Şimşek,Erkan Can ve Ediz Hun İle anlaşmaya varıldığı söyleniyor.