Geçmişin İntikamı Sadık Büyükhanlı Kimdir? Oynadığı Diziler-Sevgilisi-Yaşı-Boyu


Güncelleme: 18 Ağustos 2017 : 23:55
0

Geçmişin İntikamı Sadık Büyükhanlı gerçek adı? Savaşçı, Şevkat Yerimdar,Kırlangıç Fırtınası ve Poyraz Karayel gibi projelerde imzası bulunan  Limon Film, yepyeni bir dizi projesi için hazırlık yapıyor. Limon filmin yeni projesinin adı Geçmişin İntikamı.

İşlemediği bir cinayetten dolayı hapiste yatan Aslan Batur’un adaleti arama mücadelesi ile  kendi adaletini yerine getirmek için vereceği adalet  mücadelesini anlatan yeni dizi Geçmişin İntikamı’nda Sadık Büyükhanlı kimdir?

Geçmişin İntikamı Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede <<<tıklayınız

Sadık Büyükhanlı Aslan Batur’un hiç tanımadığı dayısı Kerim Büyükhanlının oğludur. Aslan Batur üzerine suçu atanların hiç tanımadığı ailesinden dayısı olan, uyuşturucu baronu Kerim Büyükhanlı ve onun oğlu Sadık Büyükhanlı olduğunu öğrenecektir.

Aslan Batur, yasak bir ilişkiden dünyaya gelen bir çocuk olduğundan daha bebekken anneannesi tarafından eski bir kabadayı olan Şevket’e  verilmiştir. Aslan Batur’un babası yerine koyduğu eski bir kabadayı olan  Şevket’in konteyner limanı vardır. Aslan Batur, babası Şevket’in  konteyner limanını işletmektedir.

İşlemediği bir cinayet yüzünden suçsuz yere yıllarca hapis yatan Aslan’ın içini intikam hırsı bürümüştür. Yıllarca gerçek ailesi olan Büyükhanlılardan  uzak tutulan Aslan, yıllar sonra gerçek ailesi ile karşı karşıya gelecektir. Suçu atanların akrabası olduğunu öğrendiğinde de intikam hırsından vazgeçmeyecek ve İstanbul’da taşı taş üstünde, başı baş üstünde bırakmayacaktır.

Fox  TV ekranlarında yeni sezonda izleyici ile buluşmaya hazırlanan Geçmişin İntikamı dizinde cast çalışmaları devam ederken karakterlerin oynadığı diziler, sevgilisi,yaşı,boyu gibi merak edilen birçok sorunun cevabını sitemizi takip ederek öğrenebilirsiniz.