Geçmişin İntikamı Kerim Büyükhanlı Kim? Adı-Boyu-Yaşı


Güncelleme: 17 Eylül 2017 : 00:19
0

Poyraz Karayel, Kırlangıç Fırtınası, Hayat Sevince Güzel, Aşk ve Gurur, Kalbim Ege’de Kaldı ve Şevkat Yerimdar gibi başarılı dizilerin yapımcısı Limon Yapım yeni bir dizi ile seyircilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni dizinin adı Geçmişin İntikamı.

Yeni sezonun iddialı dizilerinden biri olmaya aday Geçmişin İntikamı dizisinde oyuncu kadrosu netlik kazanmaya başladı. Yeni dizinin oyuncu kadrosu çalışmaları devam ederken, Ahmet Kural, Yasemin Allen, Olgun Şimşek, Erkan Can, Ediz Hun ile anlaşmaya varıldığı gelen bilgiler arasında.

İşlemediği bir cinayetten dolayı hapse atılan Aslan Batur’un adaleti arama mücadelesi ve kendi adaletini yerine getirmek için vereceği mücadeleyi anlatan yeni dizi Geçmişin İntikamında Kerim Büyükhanlı kimdir?

Kerim Büyükhanlı Aslan Batur’un hiç tanımadığı dayısıdır. Uyuşturucu baronu olan Kerim Büyükhanlı Aslan Batur’un suçsuz yere hapiste yatmasına neden olan ve suçu Aslan’a atan kişidir.

Aslan Batur kendi halinde yaşayan, otuzlu yaşlarında, konteyner limanı işleten birisidir. Aslan Batur’un işlettiği konteyner limanı eski bir kabadayı olan babası Şevket’e aittir.

Aslan Batur yasak bir ilişkinin meyvesi olduğundan çok küçükken anneannesi tarafından eski bir kabadayı olan Şevket’e  verilerek, gerçek ailesinden yıllarca uzak tutulmuştur. Aslan Batur yıllar sonra gerçek ailesi olan Büyükhanlılarla karşı karşıya gelecektir.

Suçsuz yere yıllarca hapis yatan Aslan’ın içini intikam hırsı bürümüştür. Suçu atanların akrabası olduğunu öğrendiğinde de intikam almak için İstanbul’da taşı taş üstünde, başı baş üstünde bırakmayacaktır.

Fox  TV ekranlarının yeni sezon dizisi ile ilgili bilgileri sitemizden takip edebilirsiniz.