Geçit Dizisi Tüm Oyuncu Kadrosu? Geçit Dizisinde Kimler Rol Alıyor?


Güncelleme: 9 Ekim 2017 : 22:52
5

Geçit dizisinde kimler var? Geçit dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Geçit dizisi nasıl bir dizi? Geçit dizisinde kimler rol alıyor?

Türk televizyonlarında birçok farklı türde diziler var olsa da bilim kurgu türü ekranlara getirilmiyordu. Türkiye’de bilim kurgu dizilerinin açığını yabancı dizi ve filmler kapatıyordu. Uzay çağının başlamasıyla birlikte bazı Türk yapımcılar bilim kurgu film işine soyunsalar da istenilen başarıyı elde edemeyince bu türden vazgeçmişlerdi. Ancak başarılı yapımcı Hazan Turaçtemur, bu konuda çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Hayal gücü ve gerçeğin birleşiminden oluşan yepyeni bir diziyi Türk televizyonlarına taşıyan Hazan Turaçtemur, dizide aklımızın sınırlarını zorlayacak. Dizi, İstanbul’un 2017 ve 2117 yılları arasındaki 100 yıllık değişimini konu alacak. Ayrıca ölümsüzlüğün peşinde olan bir tarikatın insanların hayatına nasıl müdahale ettiği de dizide yer alacak.

 

Geçit dizisinin kadrosunda kimlerin yer aldığı henüz açıklanmadı. Dizinin ilk bölümünün çekimleri neredeyse tamamlandı ve fotoğraflar da paylaşıldı. Ancak fotoğraflarda çok fazla efekt ve montaj hileleri bulunduğu için dizideki oyuncuların kim olduğu henüz anlaşılamadı.

Geçit dizisinin bundan sonraki bölümlerinde de montaj oldukça yoğun olacak. Dizinin geleceği anlatan bölümleri set ortamında çekilecek ve montaj ile süslenecek. Siz Geçit dizisinde hangi ünlü oyuncuların yer almasını istersiniz? Sizce bu dizide hangi oyuncular olmalı? Geçit dizisine en çok hangi oyuncuları yakıştırıyorsunuz? Düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. Dizideki oyuncu kadrosu netleştiği anda sizlerle sitemizde paylaşılacaktır. Bizi takip etmeye devam edin!

Geçit Dizisi Oyuncu Kadrosu

Geçit Dizisi Ertunç Tuncer Kimdir?

Geçit Dizisi Burcu Türünz Kimdir?

Geçit Dizisi Beyti Engin Kimdir?

Geçit Dizisi Gülşah Büktür Kimdir?

Geçit Dizisi Berke Bük Kimdir?

Geçit Dizisi Kaya Sensev Kimdir?

Geçit Dizisi Gülşah Sezek Kimdir?

Geçit Dizisi Mustafa Vural Kimdir?

Geçit Dizisi Utku Tamirak Kimdir?

Geçit Dizisi Hakan Duran Kimdir?

Geçit Dizisi Tanıtım Fragmanı

5 YORUMLAR

Comments are closed.