Gece Hattı Sunucusu Zeliha Saraç Kimdir? Kimle Evli-Yaşı-Boyu


Güncelleme: 5 Eylül 2017 : 10:45
0

Sunuculuğunu Zeliha Saraç’ın üstlendiği; geçtiğimiz yaz yayın hayatına başlayan ve aldığı reytinglerle adından söz ettiren yapım Gece Hattı, 2017 sezonuna start vererek hafta içi her gece Türkiye ve dünyanın nabzını tutmaya devam edecek.

 

Show TV’de yayınlanan Gece Hattı yeni bölümleriyle geri döndü. Gece Hattı, canlı yayınla hafta içi her gece 23.45’te Show TV’de olacak. Program gündem konularıyla izleyenlerin beğenisini kazanmıştı. Sunucu Zeliha Saraç’ın sunumu ile ilgi olmaya devam eden programın sunucu merak edilmekte. Sizler için sunucu Zeliha Saraç’ı araştırdık.

 

Zeliha Saraç Kimdir? 1998 İstanbul Üniversitesi İktisat Bölümü mezunu olan ünlü sunucu, 2014’te Lisans Üstü eğitimini tamamlamıştır. 1996’dan beri Ülkenin saygın kurum ve kuruluşlarında çalışan Zeliha Saraç ekonomi ve döviz uzmanı olarak bir çok kurumda önemli görevlerde bulunmuştur.

 

2000 yılında tecrübelerini medya alanında paylaşmayı amaçlayan Saraç, öncelikle CNBC-e’de çalışmaya başladı. Daha sonra Tv8, 24Tv, KanalTürk, 6NEWS ve TRTTürk’te çalışmalar yürüttü.

 

Zeliha Saraç Kimdir? 24 Tv’de ekonomi müdürlüğü yapan Saraç,analiz sentez, kahve molası, piyasaalr açılırken ve 24E gibi programları hazırlayıp sundu. 2017 yılında TVNET ekranlarında Parapolitik ve Kahve Arası programlarını sundu. 2017 Haziran’da Show Tv’ye transfer olan sunucu Gece Hattı programı ile bu kanalda ki çalışmalarına devam etmektedir. Ersan Ağsaran ile evli olan ünlü sunucunun mutlu bir aile yaşamı vardır. Kendisine hem özel hayatından hem de iş hayatında başarılar dileriz.

24 Tv’de ekonomi müdürlüğü yapan Saraç,analiz sentez, kahve molası, piyasaalr açılırken ve 24E gibi programları hazırlayıp sundu. 2017 yılında TVNET ekranlarında Parapolitik ve Kahve Arası programlarını sundu. 2017 Haziran’da Show Tv’ye transfer olan sunucu Gece Hattı programı ile bu kanalda ki çalışmalarına devam etmektedir. Ersan Ağsaran ile evli olan ünlü sunucunun mutlu bir aile yaşamı vardır. Kendisine hem özel hayatından hem de iş hayatında başarılar dileriz.

Gece Hattı Zeliha Saraç Videosu