Gazino Dizisi Ne Zaman Başlayacak İlk Tanıtım Fragmanı


Güncelleme: 23 Ağustos 2017 : 19:49
5

Ekrana gelmek için gün sayan Gazino dizisi ne zaman başlayacak? Gazino dizisinin tanıtım fragmanı yayınlandı mı? Diziyle ilgili önemli tüyoları sizlerle paylaşacağız. 

2017-2018 sezonu için hazırlanan dizinin başrol oyuncusu hakkında çeşitli söylentiler yer alsa da Beren Saat’in teklife sıcak baktığı iddia ediliyor. Uzun süredir ekranlardan uzak duran ve pek çok teklifi geri çeviren ünlü oyuncunun tekrar kamera karşısına geçecek olması hayranlarını çok sevindirdi.

Dizinin yaz aylarında ekrana gelmesi bekleniyordu fakat hazırlıkların bitmemesi ve oyuncu kadrosunun tamamlanmaması bu sürenin uzamasına sebep oldu.

Beren Saat’in rol aldığı bütün projelerin reyting rekorları kırdığını biliyoruz. Hatırla Sevgili, Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne? ve İntikam Beren Saat’in başrol oynadığı ve uzun süre ekranlarda kalan dizler arasında.

Hiç şüphesiz Gazino dizisi de sırf Beren Saat için bile olsa izlenecektir. Birçok ünlü reyting rekortmeni diziye imza atan Kerem Deren ve Pınar Bulut Gazino dizisi için Beren Saat’e partner olarak Barış Arduç’u düşünüyor.

Barış Arduç ve Beren Saat büyük hayran kitlesine sahip oyuncular oldukları için bu dizinin sezona 1-0 önde başlamasına sebep olacaktır.

Çekimlerine İstanbul’da başlanan dizinin yayın tarihi henüz kesinleşmedi fakat en geç Eylül ayında ekrana gelmesi bekleniyor. Gazino dizisiyle ilgili en güncel bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Beren Saat ve Barış Arduç’un nasıl bir çift olur? İkili uyum sağlar mı? Dizi beklentileri karşılar mı? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Gazino Dizisi Oyuncu Kadrosu Konusu ve Tüm Karakterler

Gazino Dizi Seti Nerede?

5 YORUMLAR

  1. Kesinlikle yakismiyorlar sirf buyuzden dizinin reytingi duser tutulmaz burak ozcivit gibi kara yagiz bir oyuncu dusunulmeli bu dizinin tutmasi icin.

  2. Süper süper süper olur ikisi çok güzel bir dizi olur. Sabırsızlıkla bekliyorum. İkisi birlikte oynarsa barış ve beren izlerim kesin…

  3. Süper süper süper olur ikisi çok güzel bir dizi olur. Sabırsızlıkla bekliyorum. İkisi birlikte oynarsa barış ve beren izlerim kesin…

Comments are closed.