Gazino Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 5 Temmuz 2017 : 18:08
1

Gazino dizisi nerede çekiliyor? Gazino dizi seti nereye kuruldu? Gazino dizisinin çekimleri nerede yapılıyor? sorularının cevaplarını sizler için bulmaya çalıştık.

Birçok ünlü reyting rekortmeni dizinin arkasında yer alan Kerem Deren ve Pınar Bulut, Gazino dizisi için uzun süredir hazırlıklarını sürdürüyordu. Ünlü çift, yeni dizileri için de birçok ünlü isimle görüşseler de uzun süre Beren Saat’i ikna etmeye çalışmışlardı. Ardından Beren Saat’in yanı sıra Batış Arduç’un da dizi için adı geçmişti.

Gazino dizisinin çekimlerine İstanbul’da başlandı. Oyuncuların yoğun hayat tempolarından dolayı dizinin çekimlerinin İstanbul’da sürmesi planlanıyor. İstanbul’da Taksim taraflarında bir gazino ile anlaşılmaya çalışıldığı iddia edilse de iddialar henüz doğrulanmadı.

Gazino dizisi, uzun zamandır ekranlardan uzak kalan Beren Saat’i izleyicisi ile yeniden buluşturacağı için büyük bir heyecanla hazırlanıyor. 1960’ların ünlü gazino kültürünü ekranlara taşıyacak olan dizinin bazı bölümlerinde ise İstanbul dışına çıkabileceği de söyleniyor. Ancak genel olarak İstanbul düşünülüyor.

Farklı şehirlerde çekilen dizilerin maliyetleri daha fazla olduğu için yapımcı şirket daha büyük bir yükün altına girmek zorunda kalıyor. Çünkü farklı bir şehirde yapılan çekimler için tüm çalışanların oraya götürülmesi, oyuncuların konaklaması ve ihtiyaçları gibi unsurlar da ön plana çıkıyor. Bu nedenle dizinin İstanbul sınırları içerisinde çekilmesi bekleniyor.

Gazino dizisinin çekim yerleri netleştiğinde sitemizde sizlerle paylaşılacaktır. Sizlerde konu ile ilgili bilgi ve görüşlerinizi yorum yaparak bizimle paylaşabilirsiniz.

 

Comments are closed.