Fox TV Çalar Saat Hafta Sonu Deniz Zeyrek Kimdir?


Güncelleme: 2 Kasım 2018 : 10:57
0

Daha önce Hürriyet gazetesinde çalışan ve gazetenin Demirören Medya Grubuna satılması ile gazeten ayrılan Ankara eski temsilcisi ve köşe yazarı Deniz Zeyrek’in yeni adresi belli oldu. Fox Tv ekranlarında İlker Karagöz’ün sunumu ile ekranlara gelen Çalar Saat Hafta Sonu programında yerel seçim kulis bilgilerini yorumlayacak.

Yine CNN Türk ekranlarında gündeme dair haberleri yorumlayan Deniz Zeyrek, Doğan Medya’nın Demirören Medya Grubuna satılması ile tabiri caizse işten çıkartılmıştı. Belli bir süre hakkında bilgi alınamayan usta gazeteci şimdi Foc TV ekranlarında İlker Karagöz ile haber sunacak. Peki Deniz Zeyrek kimdir?

 Çalar Saat Hafta Sonu Deniz Zeyrek Kimdir?

1972 Kars doğumlu olan Deniz Zeyrek, yine kendisi gibi gazeteci Serap Zeyrek ile evlidir. Daha önce Radikal gazetesinin Ankara temsilcisi olarak görev yapmış. Gazetede uluslararası ilişkiler ve dış politika ile ilgili yazılar da kaleme almıştır. Gazeteciliğe 1994 yılında Evrensel’de başlamıştır.

1996 yılında ise Radikal’in ilk sayısı ile işe başlamış ve bu gazetenin bünyesinde Ankara temsilciliği, diplomasi muhabirliği, Ankara istihbarat şefliği gibi görevlerde bulunmuştur. Dış politikada enerji merkezli bir haber anlayışına sahiptir. Deniz Zeyrek Sedat Simavi gazetecilik ödülü almıştır. Evli ve 1 çocuğu olan Zeyrek, cesur yorumları ile dikkat çekmektedir.