Fi Dizisi Hangi Kanalda Ne Zaman Başlayacak


Güncelleme: 16 Ağustos 2017 : 18:55
0

İnternet dizisi Fi televizyona mı geliyor? Online dizi kanalı Puhutv’de yayınlanan ve kalabalık izleyici kitlesine sahip dizi hangi televizyon kanalında ekrana gelecek? Ne zaman başlayacak? Tüm bu merak edilenleri sizler için araştırdık. 

Başarılı oyuncularıyla adından fazlasıyla söz ettiren Fi dizisinin cesur sahnelerinin 2 kez çekildiği ortaya çıktı. İnternet üzerinden yayınlanan ve oldukça erotik sahneleri bulunan dizinin televizyona uygun hale getirilmesi için çekimlerin tekrar yapıldığı söyleniyor.
Şu ana kadar ilk 12 bölümü sadece internet üzerinden yayınlanan dizinin televizyon için yayınlanacak bir versiyonunun daha hazırlandığı belirtildi. İnetrnette yayınlandığı sahneleri bile eleştiri yağmuruna tutulan dizinin televizyona uyarlanacak olması şimdiden tepkilere yol açtı.
Yine bir internet dizisi olan Masum yakında Kanal D ekranlarında tekrar yayınlanacak. Masum dizisi bunun ilk örneği olacak. Fakat Fi dizisi için durum başka. RTÜK kurallarının dışında bir çok sahnesi olan dizinin televizyon ekranlarında olması akla pek çok soruyu beraberinde getirdi. Dizinin cesur sahneleri ne olacak? Tekrar mı çekilecek yoksa kesilecek mi?
 Yapılan açıklamalar dizinin cesur sahnelerinin televizyon kurallarına uygun şekilde tekrar çekildiği yönünde. Merakla beklenen dizinin kanalı ise Show Tv olacak. Yayın tarihi ve günü henüz netleşmeyen diziyle ilgili tüm gelişmeleri sizlerle paylaşacağız.
Sizce Fi dizisi televizyona uyarlanmalı mı? Fi dizisinin cesur sahneleri kesilmeli mi? Fi dizisi kadrosunda hangi oyuncuları görmek istersiniz? Dizi hangi günler yayınlanmalı? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.