Fi Çi Pi Dizisi Duru (Serenay Sarıkaya) Diziden Ayrıldı mı? Ayrılacak mı?


Güncelleme: 7 Ağustos 2017 : 08:54
0

Fi Dizisinin güzel oyuncusu Serenay Sarıkaya’nın diziden ayrılacağı haberleri sosyal medyaya bomba gibi düştü. Bilginin doğru olup olmadığını araştırmaya vakit bulamadan yapımcı Ay Yapımdan açıklama geldi.

Web’den dizi film izleme keyfini meraklılarına yaşatan Puhu Tv’nin sevilen dizisi Fi, önümüzdeki sezon açılış hazırlıklarını tamamlarken bir haber sektörde bomba etkisi yaptı.

Dizinin başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya’nın diziden ayrılacağı haberi şok etkisi yaptı. Geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncunun 2. sezon içerisinde diziden ayrılacağı ve farklı bir projede yer alacağı bilgisi gelmişti.

Ve çok geçmeden dizinin yapım şirketinden haber geldi. ‘Fi’ dizisinde Duru karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya’nın, diziden ayrılacağı haberi sosyal medya gündemine bomba gibi düşmüştü. Ancak dizinin yapım şirketi Ay Yapım, çıkan haberleri yalanladı.

Çıkan haberlerin ardından yapım ekibine yakın kaynaklardan alınılan bilgi ise şöyle; “Bütün sezonları şimdiden belli, ve ekipten kimse veda etmeyecek…”

Fi dizisi yeni bölümleri ile Eylül ayında Puhu Tv’de sevenleri ile buluşuyor.