Fenomen Dizi Çukur’un 2. Sezon Senaryosu Sızdırıldı mı?


Güncelleme: 15 Ağustos 2018 : 14:42
0

Yayınlandığı günden beri hem tv ekranlarında hem de gündelik yaşantımızda adından sıkça söz ettiren Çukur dizinden yeni sezon arefesinde şok bir haber kulislere düştü. Habere göre Çukur dizisinin 2. Sezon senaryosu sızdı! Peki gerçekten sızdı mı? Yoksa bir şaka mı?

Televizyon kulislerinde dolaşmaya başlayan Çukur dizisinin 2. Sezon senaryosunun sızdığı haberi şok etkisi yaptı. Dövmesi, şarkıları, slagonları ile tüm ülkede fenomen olan dizinin senaryosunun sızması büyük bir hata olarak görülüyor. Eğer iddialar doğru ise bu dizinin senaryosunun sil baştan yenilenmesi anlamına geliyor.

Senaryonun değiştirilmesi ise 2. Sezonun yayın tarihinide geciktirecektir. Peki senaryo sızdı söylentileri doğru mu? Şunu öncelikle söylemek lazım ki konu ile ilgili resmi bir açıklama henüz gelmedi. Bu bilginin PR çalışmasının bir parçası olabileceği uzmanlar tarafından söyleniyor. Bu ne demek?

Çukur’un 2. Sezon Senaryosu Sızdırıldı mı?

Yeni sezonun başlamasına haftalar kala böyle bir haberin yapılması, dizinin reklamının yapılması için kasıtlı olarak yapıldığı söyleniyor. Bu tarz sipekülatif haberlerle dizinin yeni sezon öncesi akıllara kazınması sağlanıyor. Tabi bunlar sadece bir yorum ve düşünceden ibaret.

[mavitext]Çukur’da Cumali Rolüne Yeni Bir İsim: Necip Memili Kimdir? <<< tıklayınız[/mavitext]

Zaman her şeyi ortaya serecektir. Bakalım [kirmizitext]Çukur dizisi 2. Sezonu beklenen tarihte[/kirmizitext] başlayacak mı? Konu ile ilgili resmi bir açıklama gelecek mi?