Feda Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Hangi Şehirde


Güncelleme: 20 Eylül 2017 : 01:07
0

Feda dizisi nerede çekiliyor? Feda dizisi hangi şehirlerde çekiliyor? Feda dizi seti hangi semtte kuruluyor? Dizilerin oyuncu kadroları, konuları ve nerede çekildikleri her zaman merak konusu olmuştur. 

Sıra dışı hikayesiyle izleyenleri ekrana kilitleyecek Feda dizisi sezona iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Geçtİğimiz yıllarda Deli Yürek, Kurtlar Vadisi, Sakarya Fırat ve İnadına Aşk gibi bi rdöneme damgasını vuran dizilerin yönetmeni Osman Sınav’dan yeni bir dizi daha geliyor.

Osman Sınav‘ın yapımcılığını ve yönetmenliğini üstleneceği yeni dizi Feda için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Büyük titizlikle sonucunda hazırlanan oyuncu kadrosu oldukça profesyonel isimlerden oluşuyor.

Son zamanlarda oldukça rövanşta olan terörle mücadelenin konu alındığı dizilere bir yenisi daha eklendi. Feda dizisi terör ve terörün yaraladığı masum hayatları konu alıyor.

2017 sezonunda başlayan ve hemen hemen her kanalda benzer temalı projelere farklı bir bakış açısıyla yaklaşan Osman Sınav, 4 şehit evladının mücadelesini konu alan Feda adlı projeyi hayata geçirmek için gün sayıyor.

Senaryosunu Ümit Saat’in kaleme alacağı dizide aynı gün haince şehit edilen polis, savcı, gazeteci ve askeri istihbaratçının geride kalan 4 çocuğunun hayatlarını ve babalarının ölümlerinin arkasındaki sır perdesini aralama mücadelesi konu alınıyor.

Feda Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Karakterler

Yeni sezonda Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşması beklenen dizinin 4 farklı şehirde çekilmesi planlanıyor. Şehirler İstanbul, Konya, Ankara ve İzmir olarak planlanıyor. Fakat her an her şey değişebilir. Konuyla ilgili gelişmeleri sitemizden paylaşmaya devam edeceğiz. 

Feda Dizisi Konusu Nedir? Ne Zaman Başlayacak?