Fazilet Hanım’da Cemile’nin Belalısı Kim? Cemile’nin Eski Sevgilisi Kim?


Güncelleme: 15 Nisan 2018 : 00:48
0

Fazilet Hanım’da yeni oyuncular gelmeye başladı. Cemile’nin eski sevgilisi ve şuandaki kızının babası diziye giriş yapacak. Şuanda ceza evinde olan Cemile’nin eski kocası yakın bir zamanda ceza evinden çıkacak. Peki kim bu kişi? Adı ne? Gerçek adı ne? Oynadığı diziler neler? Fazilet Hanım ve Kızlarında Kudret karakterini canlandıracak oyuncu kimdir?

Cemile, konakta işleri berbat etmiş ve Gökhan’la ayrılığın eşiğine gelmiştir. Cemile ise konaktan kolay kolay ayrılacak değildir. bildiği sırlarla Hazım Bey’e karşı elini kuvvetlendirmiştir. Gökhan’ı da köşeye sıkıştırmış ve tekrar yalıya dönmenin planları yapmaktadır. Ancak gözden kaçırdığı bir şey vardır ki buda kızının babasıdır. Cemile’nin kızının babasını canlandıran oyuncu Eser Karabil’tir.

Eser Karabil kimdir? 1980 İzmir doğumludur. Daha önce oynadığı Karagül dizisi ile yıldızını parlatmıştır. Dokuz Eylül Üniversitesinde oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. People Talent Management ajansına bağlı olarak çalışmaktadır. Kaybedenler, Ezel, Galip Derviş, Karagül, Ne Gelen Var Ne Giden ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinden oynamıştır.

179 cm boyunda olan oyuncu 74 kg ağırlığındadır. Mavi gözlere sahip olan Eser Karabil aslan burcundadır. Dizide Kudret karakterini canlandıracak olan Eser Karabil’e başarılar dileriz.