Fazilet Hanım ve Kızlarının Sinan’ı Alp Nevruz Yeni Dizisi Elimi Bırakma Cenk Oldu


Güncelleme: 11 Haziran 2018 : 11:06
0

Fazilet Hanım ve kızlarının Sinan Egemen karakterine hayat veren oyuncusu Alp Nevruz şimdi yeni dizisi Elimi Bırakmada. Elimi bırakma kaliteli oyuncu kadrosuna Alp Nevruzu da ekleyerek daha da güçlendirmeyi başardı. Peki Alp Nevruz elimi bırakma da hangi karaktere hayat verecek? Elimi Bırakma Cenk kim gerçek adı ne gibi soruların cevabı için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Elimi Bırakma TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Elimi Bırakma Cenk gerçek adı Alp Nevruz dizide aile Bağları’nın gücüne dikkat çeken, Amerika’da okuyan Türkiye’de ise büyük bir yemek firmasının sahibi zengin bir iş adamının oğlu olarak karşınıza gelecek. Alp nevruzun partnerini ise Alina Boz canlandıracak. Alina Boz ise dizide Amerika’da aşçılık okuyan Azra karakterine hayat verecek.

Gelelim Alp Nevruz hakkında biraz bilgi vermeye. Alp Nevruz Star TV ekranlarında Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Sinan karakteri olarak karşımıza gelen ve burada kendisini büyük bir kitleye tanıtıp sevdiren yakışıklı ve karizmatik bir oyuncudur.

1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen Alp Nevruz’un bir kız bir de erkek kardeşi vardır. Yetenekli oyuncu çok Küçük yaşlarda kendi yazdığı tiyatro oyunuyla oyunculuğa başladı daha sonra usta isimlerden dersler alarak kendini geliştirdi. 185 boyunda, Yıldız Teknik Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuğa başlamadan önce modellik ile ekranlara gelen Alp Nevruz yüzmeyi ve gezmeyi sever, arada yazı da yazmayı ihmal etmez.

Elimi Bırakma Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?

Alp Navruz’un sevgilisi  daha önce Şevkat Yerimdar dizisinde Esin karakterini canlandıran Başak Parlak ile beraber görüntülenmiş ve beraber olduğu söylenmişti. Şimdi ise yeni biri var mı yoksa Başak Parlak ile ilişkisi devam ediyor mu net bir bilgimiz yok.

Alp Nevruzun oynadığı diziler ise ilk başta Arkadaşlar İyidir dizisinde Berke karakterine hayat vermiştir. 2017 yılında Afra Saraçoğlu, Deniz Deniz Baysal, Mahir Günşiray gibi usta isimlerle Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde Sinan karakteri ile ekranlara gelmiştir. Alp nevruzun yeni projesi ise elimi bırakma dizisi Cenk olmuştur. Oyuncuya yeni dizisinde başarılar diliyoruz.


Elimi Bırakma Dizisi Tarık Kim? Gerçek Adı Ne Sevgilisi İnstagram Hesabı


https://www.youtube.com/watch?v=pULiXCf_dHQ