Fazilet Hanim ve Kızları Yasemin Nereye Gidiyo? Gizli Görüştüğü Kişi Kim? Yorum sayfası 


Güncelleme: 30 Aralık 2017 : 23:47
0

Fazilet Hanim ve Kızları 2017 yılını çok heyecan verici bi şekilde bitirdi. Egemen ailesi buyuk bir yikimin altindan zor bela takrar kalkmayi becerebilmis olsa da Yasemin in bitmek bilmeyen sıkıntıları Egemenlere dert olmaya yetecek gibi duruyor. Fazilet Hanim’in kendisini izlediginden haberi olmayan Yasemin karsisinda bütün olan bitenden sonra kiminle görüşmeye gitti. 

Yasemin, Sinan ve Yagiza babalari ile karşı karşıya getirdi. Fazilet Hanımın yalıdan gitmesine vesile olurken Eceyi ablasına ve annesine karşı düşman etti. Bütün bunlardan sıyrılan aile Yasemini yalnız bıraktı.Yasemin ise kocasından ve tüm ailesinden habersiz biriyle görüşmeye gitti. Cok sevdigi ve özlediği birinin yanına gittiği belliydi.Bir eve girdi ve peşinden fazilet hanım onu izlemeye koyuldu.

Peşine taktığı adam sayesinde yaseminin nereye gittiğini öğrendi ve onun girdiği eve girdi. Gördüğü manzara karşısında Fazilet Hanim in da şok olmasına vesile oldu. Ve Yasemin in bir kişi olduğunu gördü. Peki Yasemin kızını neden saklıyor. Yaseminin kızı kimden? Düşüncelerinizi yorum kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz