Fazilet Hanım Ve Kızları Erken Final Yapmasın Bitmesin- Sende Destek Ol


Güncelleme: 22 Ekim 2017 : 21:04
10

2017  sezonu ortasında ekrana gelen ve yeni sezonda da devam eden Fazilet Hanım Ve Kızları dizisi ile ilgili erken final yapacak haberleri gündeme bomba gibi düştü.

Star Tv’nin ilgiyle takip edilen dizisinde art arda gelen ölüm haberleri dizinin sona yaklaştığının sinyallerini vermeye başladı. Sizde Fazilet Hanım Ve Kızları erken final yapmasın diyorsanız haberimizin altına yorum bırakabilirsiniz. 

Ateşböceği Erken Final Yapmasın Kampanyası-Destek Ol

Dram ve hüzün dolu hikayesiyle kısa sürede hızlı çıkış yakalayan dizi için tehlike çanları çalmaya başladı. Dizide Ece karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu’nun dizide hızlı bir çıkış yakalaması yapım şirketlerinin dikkatini çekti. Henüz 19 yaşındaki güzel oyuncu pek çok yapım şirketi tarafından başrol teklifi almaya başladı.

Afra Saraçoğlu’nun başka bir projede başrol oyuncusu olarak yer alacağı kulislerde konuşulmaya başladı. Dizinin önemli karakterlerinden biri olan Ece’nin ayrılması Fazilet Hanım Ve Kızları’nın sonu olabilir.

Bizde siz dizinin takipçilerini düşünerek böyle bir kampanya başlatmaya karar verdik. Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin devam etmesini istiyorsanız haberimizin altında yer alan yorum kısmına düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Daha sonra bu yazıyı facebook, twitter, instagram ve diğer sosyal medya platformlarında paylaşarak bu kampanyadan daha fazla kişinin haberdar olmasını sağlayabilirsiniz. 

Bizde sizlerin sesini ve isteklerini email yoluyla dizinin yapım şirketine iletelim. 

 

10 YORUMLAR

  1. Kesinlikle bitmesin.boyle bir dizi bitmemeli.her hafta sonunu heycanla bekliyoruz.star tvye sesleniyoruz buradan.tutulup tutulamayacağı yeni bir dizi yerine neden reytingi bol bir diziyle sezona devam etmiyorsunuz.biz öyle yada böyle bu diziyi istiyoruz.gereken herşeyi yapariz???

  2. Kesinlikle bitmesin harıka bir dizi yağhaz sahnelerini sabırsızlıkla bekliyoruz nolur bitmesin

  3. Lütfen bitmesin ne gerekiyorsa yapalım sabirsizlikla bekliyrz her hafta yeni bolumu Merakla izliyrz ailecek sevdgmz çok guzel bir dizi ya bitmesin lütfen

Comments are closed.