Fatih Portakal Fox’tan Ayrılıyor mu? Fatih Portakal’ın Cevabı Düşündürücü!!!


Güncelleme: 18 Aralık 2017 : 10:44
0

Fatih Portakal hakkında sosyal medyaya düşen bir iddia ortalıoğı karıştırmaya yetti. Fatih Portakal sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile iddiaları geri püskürtmesi düşünülürken, satır arasındaki detaylarla bu tartışmayı daha da alevlendirdi. Fatih Portakal’ın sitemkar mesajı acaba “gerçekten gidecek mi” yönünde yorumlandı. Fatih Portakal Fox’tan Ayrılıyor mu? Ayrılacak mı? gibi soruların cevabını sizler için araştırdık. Peki tartışma nasıl başlamıştı?

Bildiğiniz gibi 21st Century FOX Tv, Walt Disney tarafından 52,4 milyar dolara satın alındı. Bu gelişmenin ardından kanalda ciddi değişikliklerin olacağı kulislerde ve sosyal medyada konuşulmaya başlamıştır. Sonrasında konu Fatih Portakal’a gelmiş ve aynı iddialar onun için de ortaya atılmıştır. Fatih Portakal ise bu iddialara sosyal medya hesabı üzerinden cevap verdi. Fox’un ekran yüzü Portakal mesajında şu ifadeleri kullandı; “[kirmizitext]Merak edenlere gelsin: Beni benden çok düşünenlere teşekkürler. Yeni patron kal derse kalırım, istemiyorum derse demir atacak halim yok giderim, arkama bile bakmadan. Önümdeki aydınlık beni mutlu etmeye yeter.[/kirmizitext]”

Fatih Portakal’ın sosyal medyada yaptığı açıklamada “…istemiyorum derse demir atacak halim yok giderim,arkama bile bakmadan…” ifadesindeki sitemkar sözler iddiaların sanki doğru olduğu yönünde yorumlandı. Tabi herşeyden önce bunların bir iddia olduğunun altını çizmekte yarar var. Bakalım zaman bize ne gösterecek. Ayrıca şunları söylemekte yarar var;

Bütün bu konulara vakıf olan sevenlerin aklına Fatih Portakal yeni projesi ne olabilir? Fatih portakal hangi kanala geçecek acaba diye düşünmeye başladı. Bizse bütün bunların şimdilik sadece bir iddia dan ibaret olduğunu şuan netlik kazanmış bir konu olmadığını söylüyor bir nebzede olsa yüreklere şu serpmek istiyoruz. Sizlerde konu ile ilgili yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. Sizce Portakal, Fox’tan ayrılmalı mı? Sizce hangi kanala geçmeli? Yeni projesi ne olmalı? Yorumlarınızı bekliyoruz.