Fahriye Evcen’in 2017-2018 Yeni Dizisi Ne?


Güncelleme: 19 Ağustos 2017 : 21:45
4

Fahriye Evcen 2017-2018 sezonunda hangi dizide rol alacak? 2017-2018 sezonu Fahriye Evcen’in yeni projesi ne?

Ekranların sevilen ismi Fahriye Evcen, geçtiğimiz sezon yayınlanan Ölene Kadar dizisinde başrol oynuyordu. Dizi oldukça ünlü bir oyuncu kadrosu ve senaryo ekibi ile yoluna devam ediyordu. Ancak birçok güçlü yapımla aynı güne denk gelen dizi, istediği başarıyı yakalayamayınca 13. bölümüyle ekranlara veda etmişti.

Barış Arduç Yeni Dizisi Ne Hangi Kanal Da Ne Zaman Başlayacak 2017-2018 <<<tıklayınız

Ölene Kadar dizisinin final yapmasının ardından Fahriye Evcen bir süre dinlendi. Bu sırada kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Burak Özçivit’le evlenen ünlü oyuncu yaz ayları boyunca dinlendi. Yeni sezonda ekranlara dönüp dönmeme kararı henüz veremeyen oyuncuya çok güzel bir teklif gitti.

Fahriye Evcen’in yeni sezonda Burak Özçivit’le bir dizide oynaması hayranları tarafından çok istense de ünlü oyuncu bu fikre çok sıcak bakmıyor.Fahriye Evcen‘e yeni sezonda Kerem Bursin ile beraber bir dizide oynaması için teklif gitti. Geçtiğimiz sezonda dizisi ile yüzü gülmeyen bir diğer isim olan Kerem Bursin de henüz teklife mesafeli davranıyor.

Fahriye Evcen’e teklif edilen proje, Avşar Film tarafından More Than Blue dizisinden uyarlanacak. Yurt dışında yayınlanan dizilerin Türk televizyonlarına uyarlanması ve çok izlenmesi son zamanlarda yapımcıların dikkatini çekti.

Fahriye Evcen ise henüz projeye kesin bir cevap vermedi. Proje eğer gerçekleşirse hangi kanalda yayınlanacağı da netlik kazanmadı.

Siz Fahriye Evcen’i hangi oyuncu ile birlikte görmek istersiniz? Fahriye Evcen’i hangi dizide görmek istersiniz?

4 YORUMLAR

Comments are closed.