Eylül Öztürk İle Hey Anne Başlıyor! Eylül Öztürk Kimdir?


Güncelleme: 10 Mayıs 2019 : 21:51
0

Kanal D ekranlarında yepyeni bir anne çocuk programı başlıyor.

Ünlü sosyal medya fenomeni ve oyuncu Eylül Öztürk’ün sunuculuğunu yapacağı programın adı Eylül Öztürk ile Hey Anne.

Eylül Öztürk ile Hey Anne programı Kanal D ekranlarında 11 Mayıs Cumartesi günü başlıyor. Programın başlama saati ise 08.45.

Kanal D’nin eğlence ve bilginin bir arada olduğu programı “Eylül Öztürk ile Hey Anne” ilk bölümü ile ekrana geliyor.

Eylül Öztürk ile Hey Anne programının yapımcılığını PH Yapım üstlenmekte.

Bebek Bakımına Eğlenceli Yaklaşım

Sunuculuğunu Eylül Öztürk’ün yaptığı programda sağlıktan spora, bebek bakımından baba olma psikolojisine, tüp bebek yöntemlerinden, bebek bezi bağlama tekniklerine kadar her konu eğlenceli bir şekilde ele alınacak.

İlk Program Konuğu Kim?

Eylül Öztürk’ün eğlenceli sunumu ile ekrana gelecek olan programın birinci bölüm konuğu ünlü sunucu Zahide Yetiş. Yakın bir zamanda oğlu Aras’ı kucağına alan Zahide Yetiş bilinmeyen yönlerini, hamilelik sürecini ve anne adaylarına tavsiyelerini programda paylaşacak.

Tüm anne ve babaların sorularına cevap bulacağı program “Eylül Öztürk ile Hey Anne!” 11 Mayıs Cumartesi saat 08.45’de Kanal D’de.

Eylül Öztürk Kimdir?

Eylül Öztürk, 4 Haziran 1986 tarihinde Balıkesir’de dünyaya geldi. İkizler burcu olan ünlü isim 33 yaşında.

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Yunan Dili Ve Edebiyatı bölümünü kazanarak burada okurken de müzik ve oyunculuk hayatına devam etti, bir çok grupla solist olarak çalıştı ve sahne aldı.

Aynı zamanda yerel bir TV kanalında uzun bir dönem sunuculuk yaptı, dizi ve kliplerde yer aldı. Radyo jingle’ları ve reklam müzikleri seslendirdi.

Memeli Mestan ile Tanındı

Sosyal medya ile tanışması ile beraber çektiği kısa videolar ile yüzbinlerce kişinin takip ettiği bir sosyal medya fenomeni haline geldi. Twitter’ın video uygulaması Vine ile yaptığı paylaşımları Memeli Mestan rumuzu ile yaparak tanındı.

2014 yılı son çeyreğinde TRT televizyon kanalında yayınlanan Üstün Dökmenile Yaşama Yerleşmek adlı programda oyunculuk yaptı.

Benzemez Kimse Sana’ya Katıldı

24 Ocak 2015 Cumartesi akşamı Star tv’de başlayan ve sunuculuğunu Murat Başoğlu’nun yaptığı jüri koltuğunda Seyfi Dursunoğlu, Nükhet Duru ve Ümit Erdim’in olduğu “Benzemez Kimse Sana” yarışma programına katıldı.

2017 yılında Barış Kenan Öztürk ile evlendi ve 2019 yılının başlarında Alex adında bir erkek bebek dünyaya getirdi.

Rol Aldığı Filmler

2015 – Yusuf Yusuf (Neriman) (Sinema Filmi)
2014 – Tut Sözünü (Sinema Filmi)
2014 – Azem: Cin Karası (Sinema Filmi)