Evlilik Okulu Yarışmacıları Kimler?


Güncelleme: 5 Şubat 2018 : 21:39
0

TRT, yine farkını ortaya koyarak sosyal sorumluluk projesi tadında bir yarışma programını ekrana getirmeye hazırlanıyor. Alışılmışın dışında formatı ve farkındalık yaratan konusuyla dikkat çeken Evlilik Okulu yarışmacılar kimler? İşte detaylar…


Ailem Odam Ve Ben Nasıl Başvurulur? Başvuru Formu Ve İletişim


Evliliklerinde kopma noktasına gelen yada daha huzurlu ve anlayışlı bir aile olamak isteyen çiftlerin başvurduğu Evlilik Okulu çok yakında Trt ekranlarında başlıyor. Birbirinden farklı sorunları olan 5 çift kendilerine verilen görevleri en iyi şekilde yerine getirmek için mücadele verecek. Hafta içi her gün izleyici karşısına çıkacak. Haftanın sonunda verilen görevleri en doğru ev eksiksiz yapan çift özel ödülün sahibi olmaya hak kazanacak.

Evlilik Okulu yarışmacıları kimler? Farklı ülkelerde benzeri programlarda genellikle çiftler cast ajanslarından seçilirken Trt’nin ekrana getireceği Evlilik Okulu yarışmacılarına isteyen her çift başvurabilecek. Başarılı sunucu Aynur Ayaz ve alanında uzman Psikolog Yeşim Akıncı’nın jüri koltuğunda yer aldığı Evlilik Okulu yarışmacıları kimler?

Çiftlerin sorunlarını tüm açık gönüllükle paylaşacağı Evlilik Okulu programında, eşlerin yaşadıkları çoğu zaman güldürecek kimi zaman ağlatacak. Aynı sorunları yaşayan ekran başındaki izleyenlerin de kendi hayatlarından izler bulacağı Evlilik Okulu 5 şubat pazartesi yayın hayatına başladı.

Evlilik Okulu Yarışmacıları Ünal Bey

Evlilik Okulu Yarışmacıları Mehmet Bey

Evlilik Okulu Yarışmacıları Sinan Ve Özlem 

 

Evlilik Okulu Yarışmacıları Ünal ve Esma

Evlilik Okulu Yarışmacıları Nihal Ve Halit