Evleneceksen Gel 1 Mayıs Var mı yok Mu? Neden Yok Yayından mı Kaldırıldı?


Güncelleme: 1 Mayıs 2017 : 08:22
0

Telvizyon ekranlarının en çok izlenen kanalı Show tv de hafta içi her gün ekranlara gelen Evleneceksen Gel tüm hızıyla devam ederken neler oldu. 1 Mayıs 2017 Pazartesi Günü Evleneceksen Gel Var Mı Yok mu Yayından kaldırıldı mı yayına devam edecek mi gibi sorular akıllara geldi.Tüm sevenlerin saat 15.00 de ekranlarda Evleneceksen Gel i görememeleri onları üzecek.Peki tüm bunlar neden?

Show tv nin en çok izlenen evlilik programlarından Evleneceksen GeL her gün ki vaktinde olmayacağı gelen haberler arasında. Son yayınlanan KHK ile evlilik programlarına yasak getirildi.Evlilik programlarının artık yayınlanmayacağı duyruldu. Fakat  Show tv nin yayın akışından hala çıkarılmamış olan Evleneceksen Gel  1 Mayıs 2017 Pazartesi Günü Evleneceksen Gel Var Mı Yok mu Yayından kaldırıldı mı yayına devam edecek mi?

Şimdiden görünen Evleneceksen Gel in yayın akışından hala çıkarılmamış olması.Peki Evlenenceksen Gel KHK ya rağmen yayınlanacak mı yoksa kanallar yayın akışını güncellemedi mi? Yada evlilik programları devam edecek fakat kendilerine göre içeriklerine yeni düzenleme getirdiler. Yada Evleneceksen Gel Khk ya rağmen devam edecek mi? Tüm bunların cevabı saat 15.00 te sizlerle olacak.

Herkesin ısrarla şikayet ettiği yine herkesin izlemeden duramadığı evlilik programlarının olağanüstü hal kapsamında yayından çıkarılması doğru mu? Evlilik programlarının devam etmesi yada bitmesi konusunda neler düşünüyorsunuz?