Esra Erol’da Aynur Babasını Bulabilecek mi


Güncelleme: 23 Şubat 2018 : 19:49
0

Esra Erol yine ayrılıkları birlikteliğe çeviren Esra Erol da bir genç bayanın daha hayalleri gerçek oluyor. Esra Erol’da Aynur Hanim hiç görmediği babasının bulabilecek mi? Esra Erol’da Aynur’un babası kim?

Aynur Hanim şuanda 19 yaşında. Türkmenistan’dan geldi. Anne babası dini nikahla evleniyorlar ve o evlilikten doğan bir çocuktur Aynur. Vedat Aydın isminde hiç görmediği bir babası var. Aynur’un babası ile ilgili bilinenler Evli olduğu, İstanbul’da olduğu ve Aynur doğduktan sonra Türkiye’ye geldiği ve 56 yaşı da İzmit’te hayatını sürdürdüğünü biliyor. Esra Erol’da Aynur’un babası kim?

Türkmenistan’da ticaretle uğraşırken yalnız bir erkek vakit geçirmek için kendini Aynur’un annesi Gül’e bekar olarak gösterdi. Annesini yani Gül’ü ailesinden istemiş.

Gül Aynur’a hamile iken babası evli ve bir çocuğu olduğunu, doğacak çocuğu Aynur’u ise istemediğini söylemiş. Fakat Aynur’un annesi doğurmak istemiş. Aynur doğarsa giderim ve bir daha gelmem demiş ve Aynur doğunca da gitmiştir.

Babası ayrılırken bir not bırakıp gider. Notta şunlar yazılıdır; ‘Ben Gül’e Aynur hanımı hediye ettim hayırlı uğurlu olsun ben Gül’ü ve Aynur’u çok seviyorum.” 1999 da bu şekilde bir not bırakarak evi terk etmiştir.

Gelen bilgiler ise şu şekilde, Aynur’un babası Gebze de gayrimenkul işi ile uğraşıyor. 4 çocuğu var. Bilal ve Selma ile görüşen ekip şok içinde kaldıklarını söylediler.