Esra Erol’da 36 Bin Kadını Dolandırdığı İddia Edilen Suna Uçanlar Gökhan Özoral Kim?


Güncelleme: 23 Şubat 2018 : 17:27
0

81 İlde 36 bin kadını dolandırdığı iddia edilen bu şirkete bir çok kez polis baskını yapılmış. Peki bu sirkete ilk girenler nereden giriyo? Dolandicilik yaptigi iddia edilen sirket ile nasil tanışıldi?

Facebook aracılığıyla ek iş arayanların karşısına çıkan bir sistem. Önce üye olmak için 100 tl şirket hesabina yatırıyorsunuz. Para yaptırdıktan sonra size belli büyüklükte ve istenilen miktarda motif yapılması isteniyor. Kese yapılıyor. Ip parası ve yapılan keselerim parasının ödenmesi gerektiği fakat ödenmediği iddia ediliyor.

Daha sonra Beyliklerden bahsediliyor. Bayilikler kurulduğu ve bundan cok daha fazla para kazanildigi anlatıldı. 10 üye bulduktan sonra ekip başı bayisi olunabilecegi söylendi. Ne kadar üye çok o kadar kazanç çok olacağı iddia edildi.

Daha sonra Araç bayisi olmak için 1500 tl ödenmesi gerekiyo ve bütün giderler şirkete ait olduğunu, ev hanımlarına dükkan bayisi olmaları icin 7500 lira daha yatırması gerektiği anlatiliyo.

Bunu da atlattiktan dolandırılan bayanlardan biri sonra Katla kazan diye çok kazanç sağlayan bir proje daha olduğunu söyleyince 3500 lira daha yatırdık ve paramızı geri alamadık dedi. Ağzımıza balı çaldılar ve bizde parayı katlayalim diye daha fazla yatırdım ve bir daha paramı geri alamadım dedi.

36 Bin kadını 65 milyon lira dolandırdığı iddia edilen Suna Uçanlar’dan kim