Esra Erol’da 26 Haziran Pazartesi Var mı Yok mu?


Güncelleme: 17 Haziran 2017 : 22:32
0

Atv’nin evlendirme programı Esra Erol’danın Bayram haftasında olup olmayacağı merak edilmeye başlandı. Esra Erol’da 26 Haziran Pazartesi Var mı Yok mu? İşte merak soruların cevapları.

2015 yılının Eylül ayında atv ekranlarında hafta içi programı olarak yayınlanmaya başlayan Esra Erol’da, Esra Erol’un sunumu ile sevenleri ile buluşmaya devam ediyor. 4 ayrı kanalda evlendirme programı sunan Esra Erol son olarak atv ekranlarında Esra Erol’dayı sunmaktadır.

2017 yılı Ramazan Bayramı dolayısı ile ekrana gelip gelmeyeceği merak edilen program hakkında bilinmeyenleri sizler için araştırdık. İşte detaylar.

Öncelikle sevilen evlendirme programı Esra Erol’da nın hem kanalından hem de yapım şirketinden  26 haziran pazartesi günü yayınlanıp yayınlanmayacağı konusunda  bir açıklama gelmedi.

Ancak önceki yıllardaki uygulamalara baktığımızda programın bayram günlerinde yayınlanmayacağını söyleyebiliriz. Sevilen evlendirme programı Esra Erol’da 26 haziran pazartesi ekranlara gelmeyecektir. Olası son dakika gelişmelerini sitemizden takip edebilirsiniz.