Esra Erol’da 2017-2018 Yeni Sezon Gelin Adayları Kimler? İşte O İsimler!


Güncelleme: 17 Ağustos 2017 : 22:06
2

Esra Erol’da 2017-2018 sezonu gelin adayları kimler? Esra Erol’da 2017-2018 yeni sezon locadaki gelin adayları isimleri?

Esra Erol’da programının 2017-2018 sezonunda format değiştirmeden ekranlara gelmesi durumunda loca adaylarının da belli olması gerekiyordu.


Esra Erol’da 2017-2018 Damat Adayları Kimler Oldu? Damat Adayları İsimleri


Esra Erol’da programında her sene olduğu gibi önceki senede de birçok evlilik yaşandı ve Esra Erol birçok çiftin bu mutlu gününün şahidi oldu.

Esra Erol’da programının 2017-2018 sezonunda, önceki yıldan devam edecek loca adayları olacağı gibi yeni loca adayları da olacak.

Esra Erol’da programının en çok bilinen iki gelin adayı Bahar ve Pamuk bu sene ekranlarda olmayabilir. Bahar ve Pamuk önceki sezonda Mehmet ve Umut için gözyaşı dökmüşler ve bir süreliğine programdan ayrılmışlardı. Ancak sonrasında Bahar, Mesut’la nişanlandı. Yaz boyu mutlu bir beraberlik süren çift, geçtiğimiz hafta ayrıldı. Önceki sezondan da problemleri olan Bahar’ın bu sezonda ekranlarda olmayacağı iddia ediliyor. Ancak durum şimdilik belirsiz.

Pamuk ise evlilik programı sayesinde adını duyurduktan sonra birçok proje teklifi aldı. Bu nedenle Pamuk’un başka projelerle ekranlarda olması bekleniyor.

Esra Erol’da programına Kısmetse Olur’dan transfer olan Ceyda ise Mustafa ile olan ilişkisini bitirdiği için bu sezonda da mutlu bir aşk arayışına devam edecektir.

Esra Erol’da programının en güzel gelin adaylarından birisi olan Gülşafak da yeni sezonda bizlerle olacak gibi görünüyor.

Esra Erol’da programına 2017-2018 sezonunda dahil olacak olan gelin adayları ise şimdilik belirsizliğini koruyor. Siz Esra Erol’da hangi gelin adayını görmek isterdiniz? Ya da programa yakıştıramadığınız bir gelin adayı var mı?

2 YORUMLAR

Comments are closed.