Esra Erol Afyonkarahisarda Yaşayan Nesibe Nerede? Öldü mü Yaşıyor mu


Güncelleme: 12 Eylül 2018 : 17:59
0

Hafta içi her gün canlı yayın yaparak kayıpları bir bir ortaya çıkaran Esra Erol da bu hafta yine acılı bir anne ile acılı bir baba ekranlarda gözyaşlarına boğuldu. Bir medet diyerek Esra Erola katılan ve kızlarını arayan anne baba kayıplarını bulabilecek mi? Afyonkarahisar’da yaşayan fakat 40 gündür kendinden haber alınamayan Nesibe nerede? Atv ekranlarının en çok izlenen programı Esra Erol da aranan Nesibe nerede Öldü mü yaşıyor mu isteyerek mi gitti yoksa kaçırıldı mı?

29 yaşında olan ve iki çocuğu bulunan Nesibe eşini ve çocuklarını bırakıp gitti. yada zorla mı götürüldü? kendi mi gitti yoksa zorla mı gittiği belirsiz olan Nesibe’nin annesi ve babası canlı yayında kızına seslendi.

Nesibe’nin babası dışarı çıkıyorum kızımı arıyorum, içeri giriyorum onu arıyorum dedi ve ekledi, kızımın başımın üstünde yeri var her haliyle kabulüm diyerek kızına olan özlemi dile getirdi.

Nesibe’nin annesi ise kızım ne olur dön gel diyerek üzüntüsünü göz yaşları içinde gösterdi. Nesibe nerede kaçırıldı mı yoksa kendi mi gitti merak edilen soru bu oldu. Anne ve baba nın söylediği sözler ve gösterdiği tavırlardan Nesibe’nin kendi gittiğini düşünüyoruz. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?