Eser Yenenler Show’un Bu Geceki Konukları kim?


Güncelleme: 21 Kasım 2018 : 09:34
0

Eser Yenenler Show’a bu akşam 2. bölümüyle ekarana gelecek. Eser Yenenler yeni programı Eser Yenenler Show’a kimler konuk olacak?

Eser Yenenler’in TV8 kanalında sunduğu yeni talk show programı Eser Yenenler Show’un 21 Kasım Çarşamba gecesi ünlü konukları açıklandı.

Geçriğimiz sezon 3 Adam programıyla TV8 ekranlarında olan Eser Yenenler kariyerine yalnız devam ediyor. İlk hafta Aleyna Tilki ve İbrahim Büyükak’ın konuk olmuştu. Yenenler Show’un ikinci haftasında yine herkesin çok iyi tanıdığı ünlüle konuklar var. Eser Yenenler Show bu akşam dört ünlü ismi konuk edecek ve kahkaha tavan yapacak!

Saba Tümer, İlhan Şeşen, Şahin Kendirci ve Oğuzhan Uğur’un konuk olduğu Eser Yenenler Show bu gece 23:15’te TV8’de!

Eser Yenenler Show Bilet Fiyatları Ne Kadar?

Tam: 46 TL

Öğrenci: 36 TL

– Etkinlik 16 yaş üstü tüm yaş gruplarına açıktır.
– Bilet alan katılımcı bilgileri ve detayları 0538 287 83 65 Numaralı Telefondan Acunmedya Yetkilisine Bildirmesi Gerekmektedir
– Belirtilen saat stüdyoda olunması gereken saatdir.
– Bütün katılımcıların kimliklerini yanlarında bulundurması ve etkinlik günü ibraz etmesi gerekmektedir.
– Cep telefonu kullanmak, fotoğraf çekimi yapmak ve görüntü almak yasaktır.
– Organizasyon şirketinin programda tarihinde ve saatinde değişiklik yapma hakkı saklıdır. Bu durumda almış olduğunuz bilet istediğiniz bir zamanda kullanmanız içinde geçerli olacaktır. Program Bant Çekimidir.
– Organizasyon şirketi Uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
– İzleyiciler; etkinlik alanı içinde gerçekleştirilecek her türlü görüntü çekimi için şahsi izin vermiş sayılır ve organizatörler yapılan çekimleri promosyon ve/veya reklam amaçlı kullanım hakkına sahiptir.