Erkenci Kuş Polen Neden Yok Diziden Ayrıldı mi Hangi Diziye Geçti?


Güncelleme: 9 Ekim 2018 : 16:30
0

Erkenci Kuş Star TV’nin yaz sezonu başlamış ve performansı ile dikkatleri üzerine çekmis ender dizilerinden birisidir. Erkenci Kuş dizisi reytinglerde başarısını sürdürürken diğer taraftan da yaprak dökümüne başladı. Dizide güzelliği ve oyunculuğu ile üstün performans gösteren Polen yani Can’ın sevgilisi diziden neden ayrıldı?

Erkenci Kuş Polen karakterini seven izleyiciler ise Erkenci Kuş Polen neden yok erkenci kuş Polen nerede? Erkenci Kuş Polen diziden ayrıldı mı? Erkenci Kuş dizisi Polen diziye tekrar girecek mi? Erkenci Kuş Polen hangi diziye geçti? gibi merak dolu izleyicileri aydınlatmak için yazımızı yazıyoruz.

Erkenci Kuş da Polen karakterini oynayan Kimya Gökçe Aytaç dizide Can Yaman’ın sevgilisi olarak diziye dahil olmuştu. Birkaç bölüm dizide kendini gösteren Kimya Gökçe Aytaç’a yani Polen’e dizide Can Yaman kendisini istemediğini ve ilişkilerinin bittiğini yüzüne söyleyince yurtdışına gitme kararı almıştı.

Hangi diziyi geçeceği tam netleşmemiş olması sebebiyle senaryoda kucuk bir eğişiklik yaparak, gitme işini biraz daha geciktirip bir kaç bölüm daha dizide kendini gösterme fırsatı verildi.

Tabi bu arada Diriliş Ertugrul gibi bir diziden gelen teklifle Erkenci Kuş Polen diziden ayrıldı. Erkenci Kuş Polen hangi diziye geçti diye soracak olursanız güzel oyuncumuz trt1’in reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul kadrosuna katıldı. Diriliş Ertuğrul dizisinde Evdokya karakterine hayat verecek olan Kimya Gökçe Aytaç Erkenci Kuş dizisinde gösterdiği performansı ve daha fazlasını Diriliş Ertuğrul dizisinde gösterecektir.

Kimya Gökçe Aytaç 1989 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiş, 1.75 boyunda, güzelliği ile genç erkeklerin gözdesi olmuştur. Birçok dizide rol alan Kimya Gökçe Aytaç Yahşi Cazibe, Zeyrek ile Çeyrek, Kertenkele, Rüzgarın Kalbi, İdeal Koca, İki Yalancı, Servet ve Ufak Tefek Cinayetler dizisinden sonra son olarak Erkenci Kuş dizisinde kendini göstermişti. Burada oyunculuğu beğenilen yetenekli oyuncu Kimya Gökçe Aytaç Diriliş Ertuğrul dizisinde boy gösterecek.

Erkenci Kuş dizisinden neden ayrıldı konusu ise gayet açık. Erkenci Kuş ve Diriliş Ertuğrul arasında bir kıyaslama yapacak olursak Diriliş Ertuğrul dizisi reytinglerde ilk sırada yer alırken reklam gelirleride diğer dizileri oranla oldukça yüksektir. Hal böyle olunca dizi oyuncularına verilen ücretler de buna oranla değişecektir.

Kimya Gökçe Aytaç ise Erkenci Kuş dizisinde parlayan yıldızı Diriliş Ertuğrul dizisinde daha da artacaktır. Kariyerine Diriliş Ertuğrul gibi bir dizi ile devam eden Kimya Gökçe Aytaç’a başarılar diliyoruz.