Erkenci Kuş İzlendi mi Tuttu mu? Erken Final mi Yapacak?


Güncelleme: 27 Haziran 2018 : 11:31
8

Star TV’nin yeni yaz dizisi Erkenci Kuş dizisi tanıtım fragmanları ile sesini duyurdu. Başrollerini Demet Özdemir ve Can Yaman’ın paylaştı erkenci kuş ile ilgili aynı zamanda ilk karelerde basınla paylaşıldı. İlk izlenimlere göre oldukça başarılı bir yapım olacağı düşünülen Erkenci Kuş‘un yeni sezona devam edip etmeyeceği merak edilirken dizinin erken final kararı ile izleyicisini üzüp üzmeyeceği kulislerde konuşulmakta. Siz değerli takipçilerimiz için Erkenci Kuş dizisi final mi yapacak, yeni sezon onayı alacak mı gibi soruların cevaplarını araştırdık.

Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak’ın oturduğu ve senaristliğini ise Ayşe Kutlu’nun yaptığı Erkenci Kuş dizisi ilk izlenimleri göre oldukça başarılı bir yapım gibi duruyor. Dizinin jenerik müziğini seslendiren ise bildiğiniz gibi dizinin aynı zamanda başrol oyuncusu olan Demet Özdemir’dir. Dizinin Günaydın isimli jenerik müziği dizi şarkısını Demet Özdemir stünyoda seslendirmiş ve bununla ilgili duygu ve düşüncelerini ise “çok değişik ve mutlu bir andı, eğlenceli bir şarkı oldu” cümleleriyle dile getirmiştir.

Dizinin diğer başrol oyuncusu ise Can Yaman’dır. Aynı zamanda bu ikiliye Özlem Tokaslan, Cihan Ercan, Öznur Serçeler, Berat Yenilmez, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Ali Yağcı, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Sibel Şişman ve Tuan Tunalı gibi isimler eşlik edecek. Erkenci kuş dizisi Can karakterini canlandıran Can Yaman dizide ünlü bir fotoğrafçıyı canlandıracak. Can aynı zamanda büyük bir şirket sahibinin oğlu olarak ekranlara geliyor.

Dizide Sanem karakterini canlandıran oyuncu ise Demet Özdemir‘dir. Sanem üniversiteyi bitirmiş ancak işsiz bir gençtir. Babasının bakkal dükkanında ona yardım eden deli dolu hayalperest bir genç kızdır. Ancak Can ile yolları bir bir reklam şirketinde kesişir. Sanem bir reklam şirketinde çalışmaya başlamak zorunda kalmıştır. Can ise orada şirket sahibinin oğludur ve babasının yerine şirketin başına geçmiştir. Can ve Sanem arasındaki engelli ama bir o kadar da güçlü aşk hikayesi izleyenlere romantik ve komedi dolu dakikalar yaşatacaktır.

Star TV’nin yeni dizisi erkenci kuş yüksek performans mı gösterecek yoksa birkaç bölüm sonra yayın hayatına son veren diğer diziler arasında mı gelecek. Erkenci Kuş reyting analizi, izleyici yorumları en kısa zamanda bu yazımız altına eklenecektir. Sizler de yorumlarınızı bizlerle paylaşabilirsiniz. Sizce Erkenci Kuş güzel bir dizi mi, yeni sezon onayı alır mı, yoksa erken final mi yapar?

[kirmizitext]Erkenci Kuş Dizisi Günaydın Şarkısı ve Sözleri-Kim Söylüyor? için tıklayınız[/kirmizitext]

Erkenci Kuş reytinglerde ilk bölüm itibari ile iyi bir ivme kazandı. Total de 3.(6,29), AB’de 2.(6,41) ve ABC1’de ise 3.(6,24) oldu. İlk hafta iyi bir izlenme oranı yakalayan dizi yaz sezonu için tercih edilen bir yapım oldu diyebiliriz. Tabi dizi de No:309 dizisi kadrosunda isimlerin yer alması tepki çekti. Dizinin sadece isminin değiştiğini söyleyenler de var. Dizinin sadece yazın izlenebileceği sezon içerisinde devam etmeyeceği yönünde yorumlar yapıldı. Bakalım zaman ne gösterir. Sonuç olarak ilk intiba olumlu diyebiliriz. [kirmizitext]Sizler diziyi beğendiniz mi? Sizce dizi tutar mı, sezon içerisinde devam etmeli m?[/kirmizitext]

8 YORUMLAR

  1. Erkenji kus final yapmali benje çok sikiji olmaya baskısı sürekli ask benjefinal yapin

  2. Çok güzel bi dizi can hayranı olarak kesinlikle final olmasını istemiyorm sadece bn değil bütün ailem istemiyor

Comments are closed.