Erkenci Kuş Ceyda (Gamze Topuz) kimdir? Hangi dizilerde oynadı?


Güncelleme: 16 Kasım 2018 : 19:12
0

Dizinin 17 Kasım Cumartesi günü yayınlanacak yeni bölümünde izleyiciyle buluşacak olan Gamze Topuz, Ceyda karakterine hayat verecek. Ceyda; Sanem ve Can ile yürüttükleri reklam kampanyası sırasında tanışacaklar. Babasının şirketinde yöneticilik yapan Ceyda, gelen haberlere göre sakin görünümü altında aslında agresif ve takıntılı olan karakteriyle dikkatleri çekecek. Ceyda’nın, Can’la tanışması dizide beklenmeyen yeni sürprizlere neden olacak.

Erkenci Kuş yeni bölümüyle 17 Kasım Cumartesi günü saat 20:00’sa Star TV’de ekrana gelecek.

Gamze Topuz Kimdir?

Gamze Topuz, 8 Ekim 1983 İstanbul doğumludur. 2014 yılında Ümit Kantarcılar (e. 2014–2016) ile evlenmiştir. Elis Naz Kantarcılar adında bir çocuğu vardır. Bilgi Üniversitesi Televizyon ve Gazetecilik Bölümünde eğitim alarak bu okuldan mezun oldu. Üniversite mezuniyeti sonrasında oyunculuk alanında kariyer yapmak isteyen güzel oyuncu Türvak Tiyatro’ da oyunculuk eğitimi almıştır.

Konuk oyuncu olarak; Erkenci Kuş (2018) dizisinde oynayan Ceyda Topuz daha önce; Evli ve Öfkeli (2015 – 2016) Cesur Hemşire (2013) Mavi Kelebekler (2011) Aşk ve Ceza (2010) Doktorlar (2006) Beşinci Boyut (2005) En İyi Arkadaşım (2003 – 2007) dizilerinde rol aldı.

Yapım: Gold Film
Yapımcı: Farut Turgut
Yönetmen: Çağrı Bayrak
Senarist: Aslı Zengin – Banu Zengin Tak

Oyuncular:

Demet Özdemir, Sanem Aydın, Demet Özdemir, Can Yaman, Can Divit, Can Yaman,  Öznur Serçeler, Leyla Aydın, Öznur Serçeler, Özlem Tokaslan, Mevkibe Aydın, Özlem Tokaslan, Berat Yenilmez, Nihat Aydın, Berat, Yenilmez, Birand Tunca, Emre Divit, Birand Tunca, Sevcan Yaşar, Aylin Yüksel, Sevcan Yaşar, Ceren Taşçı, Ayhan Işık, Ceren Taşçı, Cihan Ercan, Muzaffer Kaya (Zebercet), Cihan Ercan, Tuğçe Kumral, Deren Keskin, Tuğçe Kumral, Anıl Çelik, Cengiz Özdemir (Ceycey), Anıl Çelik, Sibel Şişman, Güliz Yıldırım, Sibel Şişman, Ali Yağcı, Osman Işık,
Ali Yağcı